Muistathan että ammattilehtenä PINNI on täysin verovähennyskelpoinen!

Color Zoom -kisaajat valmiina Barcelonaan

Color Zoom -kisaajat valmiina Barcelonaan


Goldwell Color Zoom 2017 Suomen finalistit ovat valmiina tulevana sunnuntaina 8. lokakuuta Barcelonassa käytävään livekilpailuun.  3000 ihmisen katseen alla kilpailevat Creative-sarjassa Saana Nurminen Lehtomäen Hius- ja kauneuspisteestä Kouvolasta, New Talent-sarjassa Amanda Lehtinen Brukista Turusta sekä Partner-sarjassa Kari Hartman Pa-Ka Headlinesta Salosta.

 

Kolmetuntinen, yleisön edessä käytävä hiuskisa tulee saamaan edustavan trion Suomesta, joka tulee kisaamaan noin 100 muun kilpailijan kanssa. He edustavat kilpailussa lähes 40 maata. Kaikkiaan kansainväliseen Color Zoom -kilpailuun osallistui yli 2500 kandidaattia, Suomestakin yli 50.

Kansallinen raati kokoontui Kao Finland Oy:n tiloissa Helsingissä kesäkuun alussa ja valitsi kustakin sarjasta viisi parasta semifinalistia, joiden kuvat lähetettiin Saksaan arvioitavaksi. Saksassa Goldwellin kansainvälisista kouluttajista koostuva jury valitsi lopulliset kolmen sarjan kolme parasta. 

 

– On aina kunnia kokoontua näissä merkeissä arvioimaan Suomen parhaita hiuskuvia. Täällä näkee hyvän kirjon upeita hiuksia ympäri Suomen, kymmenen vuotta Goldwell Color Zoom –kisakuvia arvioinut muodin moniammattilainen Leena Sarvi totesi.

Hän myös ”korkkarikoulutti” syksyllä kilpailijoita malleineen esiintymään kansainvälisen yleisön edessä niin lavalla kuin itse kolmetuntisessa kisaurakassa.

– Ryhti on tärkein! Pitää myydä itsensä niin, että kaikki näkevät, että kilpailija ja malli uskovat itseensä ja olemiseensa joka ainoa sekunti, Sarvi muistuttaa.

– Myös me Goldwellilla olemme valmentaneet kisaajia tulevaan urakkaan ja olemme hioneet  yhdessä työtä kansainvälisen yleisön ja tuomariston eteen niin, että kilpailijalla on ns. turvatakuu tekemisestään, sanoo Kao Finland Oy:n myyntijohtaja Patrick Näsman.

Suomesta Espanjaan lähtee runsaslukuinen kampaajista ja partureista koostuva kannustusjoukko, joka viettää Barcelonassa kuusi päivää. Ohjelmassa on kiertoajelua Barcelonan kaupungin nähtävyyksiä katsellen, yhteisillallisia myös pohjoismaiden kollegoiden kanssa sekä päätapahtumana kaksipäiväinen Global Zoom. Sen ohjelmistoon kuuluu Color Zoom -kilpailun lisäksi uuden hiusmuodin julkistus ja demonäytökset sekä tekniikkasessiot. Virallisia, gaalan jälkeisiä after partyja riittää niin sunnuntaina kuin maanantainakin.

Pinni on mukana Barcelonan tunnelmissa paikan päällä ja kertoo matkaraportissaan marraskuun numerossa, mitä kaikkea yhdessä maailman suurimmassa hiustapahtumassa tapahtui!

Pinni onnittelee Suomen Color Zoom -voittajia ja toivottaa antoisaa kilpailumatkaa!

New Talent Colorist -sarjan Amanda Lehtisen voittotyö

Creative Colorist -sarjassa Saana Nurminen kilpailee tällä työllä.

 

Kari Hartman kilpailee Partner Colorist -sarjassa tällä työllään.

Uusin lehti

Tilaa Pinni tästä!