Muistathan että ammattilehtenä PINNI on täysin verovähennyskelpoinen!

Etsimme graafikkoa Pinniin!

Etsimme graafikkoa Pinniin!


Sinä visuaalisesti ketterä, raikas ja nuorekas graafikko/AD. Tule meille töihin.

 

Nykyisen AD:mme siirtyessä muihin työtehtäviin, etsimme vakituiseen freelancerpohjaiseen työsuhteeseen alan monikanavaista osaajaa, jolla on kunnianhimoa uudistua ja pysyä mukana yli 30-vuotiaan hiusalan ammattilehden kiihkeässä vauhdissa.

 

Sinulta odotamme:

* Jämäkkää ja nopeaa työotetta, kokemusta lehtialalta ja paineensietokykyä. * Koulutusta tärkeämpänä pidämme visuaalista taituruutta ja asennetta, jossa uskallat seisoa myös päälläsi nähdäksesi maailman toisin. * InDesignin ja PhotoShopin ja muiden taitto-ohjelmien vahvaa hallintaa. * Vuosittain kahdeksan noin 100-sivuisen lehden taittoprosessia sekä tarvittaessa myös mainosten yms. tekoa.

Sinulle tarjoamme:

* Pienen ja tehokkaan toimitustiimin, joka tukee sinua työssäsi. * Näköalapaikan muodin, kauneuden ja hiusten maailmaan. * Vakituisen korvauksen vuosittain kahdeksan lehden taittotyöstä. * Paljon luovaa ja monipuolista haastetta ammattiisi. * Onnistumisen iloa. * Tulet työskentelemään tiiviisti päätoimittajan kanssa, joka vastaa lehden sisällöstä.

Haku:

Näytä taitosi ja luo Pinnin kolmesta eri juttuosiosta oman näköinen kokonaisuus. Arvostamme rohkeaa luovuutta ja modernia otetta. Emme odota lehden visuaalisen ilmeen kokonaista muutosta, sillä Pinni sai uuden ulkoasun keväällä 2017. Olemme kuitenkin valmiita myös muutokseen – avaimet ovat sinun käsissäsi. Tilaa materiaalit päätoimittaja Rainer Nymanilta osoitteesta: rainer@pinni.fi ja palauta samaan osoitteeseen raikas, nuorekas ja vetävä taittosi 7. syyskuuta 2018 mennessä. Liitä hakemukseen myös pieni esittely itsestäsi, mahdollinen portfolio ja palkkatoiveesi. Työ alkaa välittömästi syyskuussa.

Uusin lehti

Tilaa Pinni tästä!