Minun viikkoni // Titta Hakala

Tällä palstalla tutustutaan hiusalan ammattilaisen työviikkoon ja kurkistetaan myös salongin ulkopuoliseen elämään, sen arkeen ja juhlaan.

Nimi: Titta Hakala
Ammattinimike: Hiusmuotoilija ja meikkaaja, muusikko
Liike, jossa työskentelet: Peili hiussali, Helsinki
Erityisosaamisalueet: Sassoon ideologia
Mitä teet ensi viikolla: Musiikkia, kampaamotöitä ja koiran kanssa harrastamista.
Terveiset kampaajille: There is no such thing than a passionate hairdresser! ❤️
Somekanavat: Instagram: @titta_official ja @peilihiussali

Tiistai 8.5.
Yksityistunti ja yllätyskertis
Maanantait ja tiistait olen pyhittänyt musalle. Teen silloin biisejä yhdessä tai yksin, studiolla tai kotona. Tämän tiistain olen poikkeuksellisesti pyhittänyt vapaapäiväksi, koska edellinen viikko on ollut niin hurlumheitä.
Aamu alkaa kello 10:00 aurinkoisissa maisemissa Vantaan Riipilässä NOME-treeneissä. Käymme metsästyslinjaisen labbikseni Missin kanssa yksityistunneilla Tomi Sarkkisen luona. Tomi on ihan huippukouluttaja ja Missi on oppinut siellä hurjasti kaikkea.
Päivällä tapaan ystävääni ja käydään Tiian kanssa lounaalla ja jätskillä. Harvinaista ja ihanaa laatuaikaa. Yritän koko ajan nähdä ystäviäni enemmän, koska ystävät on aarteita. Rakastan Tiiaa ihan hulluna❤

P.s. Inspiraatio iski kesken suunnitellun vapaapäivän, ja kirjoitin uuden kertosäkeen ulkona nurmikolla maatessani.

Keskiviikko 9.5.
Pitkä päivä Peilissä
Keskiviikon olin Peilissä töissä ja tapani mukaan aamusta iltaan. Kuvassa näkyvä kylmänruskea väri, jonka tein Wellan Illumina värillä (IC liu’utettu tyvi 6/16 + 6/ + 5/81 4% 1:1 ja slicet 7/81 + 8/1 6%: lla ja Olaplex).
Illumina-väri on tehty violetille pohjalle, joten kylmät ja luonnolliset ruskeat onnistuvat ihanasti. Vaaleaa väriä tein sekatekniikalla, koska asiakkaan viimekäynnistä oli kauan aikaa. Folioraitaa ja vapaankäden tekniikkaa yhdistämällä saa hiuksesta kerralla todella paljon vaaleamman yhdellä kertaa!

 

Torstai 10.5.
Vapaapäivän keikka



Torstaina oli helatorstai, joten päätin pyhittää sen vapaapäiväksi. Jo kaksi ruhtinaallista vaparia tälle viikolle! Ei auta, kun ottaa kaikki ilo irti. Niinpä suuntasimme kaverin kanssa The View´n keikalle Sirkukseen. Tässä kuva on niissä jälkimainingeissa.

Perjantai 11.5.
Hihat heilumaan
Perjantaina olen lähes poikkeuksetta töissä kello 8-16. Yleensä silloin meillä on Peilissä paljon kampauksia ja meikkejä, joten perjantaisin laitetaan hihat heilumaan. Tämä asiakkaani näytti kuvan ja pyysi bobiinsa jotain boheemia juhlaan. Rakastan tällaisia ei liian tehtyjä juttuja hiuksissa. Mitä epäsymmetrisempää ja mutkattomampaa, sitä ihanampaa. Leikkasin ja värjäsin myös kollegani hiukset pitkistä long bobiksi: Värit – tyvi IC 5/ ja 5/02 4%:lla ja latva 7/43 ja 8/37 4%:lla 1:1. Teen paljon raidoituksia, ja tänään loihdin asiakkaalleni kolmella eri vaalealla hunajaisen ja pehmeä lopputuloksen 7 tummuiseen omaan väriin resepteillä IC 9/03 + 10/05 6%:lla 1:1, 10/ + 10/36 6%lla ja 8/38 + 9/03 6%lla.

Lauantai 12.5.
Rakkautta lauantaina

Tykkään tehdä lauantaisin töitä, niin kuin kuvasta näkyy!
Vaalea väri on tehty Wellan 12-sarjalla. Rrrrrakastan sitä! Siinä oleva teknologia (Triluxiv) pitää hiuksen kiiltävänä ja hyväkuntoisena ja vaalentaa hiusta kauniisti. Lempisekoitukseni on 12/0 12/89 ja 12/61 joko 9 tai 12%:lla hapetteella. Kuvan asiakas on luonnostaan 8 tummuinen joten 9% hapete riitti vaalentamaan pitkälle kasvaneen tyven loistavasti 45 minuutissa. Pesupaikalla sävytin kellertävän latvan glossingilla, jonka tein CT:llä 10/18 10/6 ja tippa 9/16.

Ruskean hiusvärin tein Illumina-värillä. Asiakkaalla oli oma 7 tummuinen väri tyvellä ja latva kellersi. Tyvi IC puolet 6/ ja puolet 6/76 ja 6/43 6%:lla 1:1 ja latva IC 7/43 ja 7/35 6%lla 1:1 ja Olaplex.

Sunnuntai 13.5.
Poikaystävälle siksakkia
Äitienpäivä❤. Ajan keikan jälkeen yötä vasten Kotkaan ja herään aamulla ihan mielettömään kesäkeliin. Lähdetään Missin ja broidini Maken kanssa lenkille merenrantaan (jätskille) ja keräämään valkovuokkoja äiskälle.
Mitä mieltä mutsin Sassoon-bobista? Niin ajankohtainen. I luv it.
Sitten nokka kohti Helsinkiä, koska miten sitä muuten ehtisi poikaystävän hiuksia laittamaan kun sunnuntaisin?! Tämä väritekniikka on tehty ”blondorifoliolla” ja siksak-liikkeellä. Lopputulos on kuin huppuraidoissa, mutta parempi. Kaikki hiukset ensin lakalla pystyyn ja sitten yhteen foliolappuun sivellään vaalennusaine massaa muutama siveltimen veto folion keskelle. Sitten voimakasta siksak-liikettä niin että foliossa oleva vaalennusaine ja latvat kohtaavat. Wella Blondor 6% 1:1,5 ja sävytys pesupaikalla Wella Relights /06 /18 ja /89 1,9% 1:2 10min.

Maanantai 14.5.
Koirahullua kyläilyä
Kaverini Aino, joka on minulle kuin pikkusisko, tulee Helsinkiin viikoksi meille kylään Kylli-labbiksen kanssa.
Voi tätä mun ja Missin ilonpäivää! Aino on parikymppinen koirahullu niin kuin miekin. Meissä on vaan se ero, että mie oon kolmekymppinen (APUA!) ja Aino on niin taitava, että on alkukouluttanut poliisille räjähdekoiran (WAU!).
Aino on koulussa ja mie studiossa koko päivän tekemässä uusia biisejä!!Ihanaa!!!

 

 

Scroll to Top