Muistathan että ammattilehtenä PINNI on täysin verovähennyskelpoinen!

Muutos vanhasta uuteen

Muutos vanhasta uuteen


Keune New Dawn Cut&Color –kiertue esitteli Keunen uutta kesän kokoelmaa viidellä eri paikkakunnalla. Helsinkiin päättynyt kiertue keräsi aamupäivän workshop-osuuteen ja illan näytökseen yhteensä 180 kampaajaa ympäri Suomen.

Jeroen Struijlaart, Anni Kosunen ja Lieke Van Dommele esittelivät uuden Keune-hiustrendikokoelman Helsingissä.

Aamupäivän Cut & Color Collection hands on workshopissa Keunen kansainvälinen pääkouluttaja Jeroen Struijlaart esitteli yhdessä Suomen Keune-kouluttaja Anni Kosusen ja yllätysvieraana Hollannista saapuneen uuden kansainvälisen kouluttajan Lieke Van Dommelen kanssa uuden Keune 2017 New Dawn Cut & Color Collection –hiustrendikokoelman värit, leikkaukset ja kampaukset.
Päivän aikana sekä opiskeltiin että työstettiin kukin oma kokoelman mukainen malli, joka esiintyi illan näytöslavalla osana näytöstä.
– Workshop-päivä oli myös sen oppimista, kuinka iso näytös järjestetään ja millaista hiusta on hyvä tehdä lavalle. Kampaajat olivat tästä innoissaan ympäri Suomen, Kinnunen Oy:n koulutuspäällikkö Taru Järvenpää kertoo.
Illan Look&Learn-tapahtumassa Jeroen ja Lieke yhdessä Annin kanssa esittelivät New Dawn –kokoelman linjat 12 nais- ja 1 miesmallilla.
– New Dawn on muutos vanhasta uuteen. Kokoelman väreissä nähdään Keunelle täysin uusia värejä: hyvin kirkasta keskiviolettia, pastellinsävyjä ja myös kylmiä metallisia vaaleanruskeita. Viimeistelyt olivat loivaa ja muhkeaa lainetta tai hyvin siloteltua linjaa, Taru kuvailee.

Uusin lehti

Tilaa Pinni tästä!