Schwarzkopf Igora Vibrance -kevytväri uudistui

Schwarzkopf Professionalin Igora Vibrance -kevytväri lanseerattiin viime vuoden lopulla Helsingissä vauhdikkaassa ja värikkäässä tilaisuudessa. Igora Vibrance -kevytvärin uudet sävyt  esiteltiin yhdeksän Dance Team by Lumiere´n energisen tanssijan hiuksissa.

Näytöshiuksia olivat tekemässä ASK manager Jani Lehto yhdessä freekouluttajien Linda Lehto ja Jani Valkeakari ja kanssa.

– Pääosassa olivat luonnollisesti hohtavat värit. Kaikilla malleilla oli pitkät hiukset, jotka viimeisteltiin sileiksi, jotta värit näkyisivät mahdollisimman hyvin. Osalla malleista oli täydellisen suorat hiukset, osalla sileät laineet ja osalla sliipatut poninhännät. Lavalla esitellyt mallit valittiin siten, että saimme esiteltyä mahdollisimman laajasti uudistuneen Vibrancen sävymaailmoja ja suorituskykyä, Jani kertoo.

Igora Vibrance -värisarja on uudistunut sekä koostumukseltaan että värisävyiltään.
– Sarja on nyt koostumukseltaan nestemäinen, mikä tekee tuotteesta huomattavasti monipuolisemman ja helpomman käyttää. Nestemäisen värin joukkoon voidaan sekoittaa joko voidemainen tai geelimäinen hapete, jolloin käytössä on kaksi vaihtoehtoista koostumusta. Värivalikoima on uudistunut ja laajentunut vastaamaan paremmin tämän päivän tarpeita, Jani kertoo.

Lanseeraustilaisuudessa hiusnäytöksestä, pikkupurtavasta ja virvokkeista saivat nauttia kuutisenkymmentä kampaajaa. Uudistunutta väriä on lanseerauksen jälkeen testailtu kampaamoissa ahkerasti.

– Uudistus oli iso, mutta vain ja ainoastaan positiivinen. Palautetta on tullut sekä värin helppokäyttöisyydestä että värin kiillosta, Jani tietää.
Janin omat Igora Vibrance -suosikit löytyvät puuterimaisista beigen sävyistä.
– Somessa taas eniten hehkutusta ovat saaneet uudet viileän vaaleat sävyt, Jani kertoo.

 

Scroll to Top