Muistathan että ammattilehtenä PINNI on täysin verovähennyskelpoinen!

Veitsitaituruutta

Veitsitaituruutta


 Sebastian-koulutuspäivän runsaaseen ohjelmaan kuului veitsileikkausta, viimeistelytekniikoita, Cellophanes-suoravärien käyttöä sekä uusimman kokoelman tarkastelua.

Sebastian-kampaajia oli kokoontunut sankoin joukoin Helsingin Wella-studiolle Sebastian Blade Cutting and Cellophanes Reload -koulutusta varten.  Uusin Sebastian-kokoelma kantaa nimeä ”Recharge” ja sen takana olevat taiteelliset johtajat ovat inspiroituneet luonnosta ja sen merkityksestä ihmiselle. Hektisessä maailmassamme on hyvä välillä ”ladata” itseään käymällä luonnon helmassa. Luonnonläheisyys näkyy kokoelman avaintuotteissa. Potion 9:sta löytyy yhdeksän eri kasviperäistä ainesosaa, Eruptek sisältää vulkaanista tuhkaa, Craft Clayssa on savea ja Texture Maker taas pitää sisällään merisuolaa.

 

Recharge-kokoelmasta tuttuja veitsileikkauksia harjoiteltiin mallinukeille, Sebastian-kouluttajien Manuela Norrgrannin, Joni Laulumaan ja Nina Hemminkin asiantuntevalla opastuksella. Koulutus oli hyvin teknistä ja tarkkaa, siinä käytiin tarkkaan läpi miten veistä pidetään kädessä, minkäkokoisia osioita saa veitsellä leikatessa ottaa ja mitä tuotteita pohjalle laitetaan. Kauden viimeistelyt veitsileikkauksiin ovat Sebastianilla hyvin päätämyötäileviä ja minimalistisia. Hiuksia ei nosteta föönillä pystyyn, vaan laitetaan kulkemaan päätä myöten Sublimite-tuotteen kanssa.

 

Uusin lehti

Tilaa Pinni tästä!