Muistathan että ammattilehtenä PINNI on täysin verovähennyskelpoinen!

DISP

DISP


Tunnetko jo DISP:in?
Ruotsalainen hiustenhoidon ammattilaissarja, joka kantaa ylpeästi PLANET FRIENDLY
symbolia, josta tiedät, että ne ovat tuotettu lähellä.
Miksipä ei siis valita sarjaa, joka on ennen kaikkea LAADUKAS, YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN,  sekä suunnattu juuri POHJOISMAISILLE MARKKINOILLE.
DISP tuoteperheestä löytyy osuvat tuotteet jokaiselle. Sinä osaat, pystyt ja arvioit asiakkaillesi juuri sellaiset tuotteet mitä he tarvitsevat. DISP:llä se on helppoa ja voit seistä tuotteittesi takana 100%:sti.
DISP SHAMPOOT ja HOITOAINEET tekevät sen mitä lupaavat. Meidän sääolosuhteet vaativat hiuksilta jo paljon, joten tarvitsemme usein kosteutusta, selvittävyyttä ja korjausta.
MUOTOILUTUOTTEET, joissa ei turhia tuotteita, vain täsmätuotteita. DISP:in sarjasta löydät niin vahat, mousset kuin lakatkin.
YLPEYDENAIHEENA ovat mm. kuivashampoot FOR BLONDES sekä FOR BRUNETTES.
Suosikkeja ovat myös Healing Mist kosteuttava hoitosuihke ja Beach Spray Suolavesisuihke.
Tuotesarja on VEGAANINEN, kyllä vain.
Ja mitä vielä, on pakkausmateriaali 100% KIERRÄTETTÄVÄ!
Kokeile jotain UUTTA JA IHASTU! 
DISP PERFECT LIGHT BICOLOR

Kuvia, jotta elät tässä ja nyt! Houkutuksia, tarkkuutta ja ennen kaikkea oikeaa valoa, jolla saat luomuksesi esille! Tämä ledeillä toimiva DISP PERFECT LIGHT on valokuvauksessa tätä päivää.

Värin lämpö säätyy vain nappia painamalla ja sen valoteho on 6000lm. Tukeva jalusta, kännykkäteline ja peili tuovat helppoutta ja nopeutta kuvauksiisi.  Saat värit esille sellaisena kuin itse haluat! 

Hairbesties
www.hairbesties.fi
info@hairbesties.fi
0291707004

Uusin lehti

Tilaa Pinni tästä!