Muistathan että ammattilehtenä PINNI on täysin verovähennyskelpoinen!

Duroy

Duroy


Tätä kaikkea on Duroy!

Oy Duroy Ab on suomalainen perheyritys, joka on saavuttanut 43 vuoden iän nykyisessä muodossaan. Yrityksen juuret ovat 1890-luvulta ja laajalti tunnistettu Duroy®-logokin on 1930-luvulta eli brändi on 100-prosenttisesti suomalainen!

Duroy® on pitkään henkilöitynyt iloiseen ja hauskaan Tiuku Räsäseen, perheen äitiin, omistajaan. Tiuku nauttii kuitenkin nykyisin eläkepäivistä myös Duroyssa pitkän uran tehneen miehensä Ilmon kanssa, mutta ovat vuosikymmenien kokemuksen voimalla taustatukena seuraavalle sukupolvelle. 

Toimitusjohtajan roolia hoitaa Tiukun poika Otto Räsänen ja hyvänä kakkosena häärii pikkusisko Vera Nissin myynnin, markkinoinnin ja tuotteiden parissa. Muita työntekijöitä tiimissämme ovat toimistossa ahertava Kati Mäkinen ja varaston uusi ihme Heidi Olamo. Vankkana vahvistuksena ovat myös toimistokoirat Riki, Milli ja Tiiti.

Olemme helpostilähestyttäviä, asiakaslähtöisiä, joustavia, iloisia, luotettavia ja ripeitä!

Tuotteina Duroylla on erilaiset meikkaus- ja kauneudenhoitovälineet niin ammatti- kuin arkikäyttöönkin. Tuotteemme ovat ammattilaatuisia ja kuitenkin edullisia.

Meillä on laaja valikoima meikkisiveltimiä, useampi kokonainen sarja erikoissiveltimineen ja sen lisäksi yksittäisiä siveltimiä. Valikoimaan sisältyy paljon muutakin esimerkiksi meikkaustarvikkeet kuten meikkisienet, puuterivipat, spaattelit, kosmetiikkakynien teroittimet, erikoissuurentavat peilit, pinsetit, irtoripset, ripsentaivuttajat, lisäksi manikyyri- ja pedikyyrivälineet, hiusharjat ja kammat, papiljotit, matkapullot ja purkit, pesuvälineet ja meikkipakit ja -pussit.

Teetämme uusia tuotteita tarpeiden ja muodin mukaan ja toivommekin, että meille esitetään toiveita ja ehdotuksia uusista tuotteista, joita vielä ei markkinoilla ole.

Duroy®-tuotteilla meikataan teattereissa, opiskellaan alan kouluissa, tehdään hoitoja kauneushoitoloissa ja piristetään omia kasvoja monessa kodissa!

Toimipisteemme – toimisto, varasto ja noutotukku – sijaitsee Töölössä Toivonkatu 1:ssä, Urheilukadun kulmassa. Päivystämme tiistaisin klo 10-17, mutta otamme aina asiakkaat vastaan, kun olemme paikalla! Suosittelemme soittamaan etukäteen, koska saatamme olla lounaalla tai muilla asioilla. 

Verkkokauppamme www.duroy.fi palvelee vuorokauden ympäri ja pyrimmekin lähettämään arkisin kello 15 tulleet tilaukset vielä samana päivänä!

Teemme yhteistyötä monen tahon kanssa kuten maahantuojakollegoidemme, Suomen maskeeraajien, meikkitaiteilijoiden, kosmetiikkamerkkien ja alan ammattikoulujen.

Kuulumme useaan yhdistykseen ja liittoon mm. Suomen Kosmetologien Yhdistykseen, Perheyritysten Liittoon, Helsingin kauppakamariin ja perustajajäseninä Suomen Ammattikosmetiikan Tukkukauppiaisiin.

Olemme tukeneet ja sponsoroineet vuosien varrella alaa, kulttuuria ja apua tarvitsevia.

Duroy® on rekisteröity tavaramerkki Euroopanlaajuisesti.

 

OY DUROY AB – duroy@duroy.fi

Toivonkatu 1-3

00250 Helsinki

09-449 608

Otto Räsänen – Toimitusjohtaja – 050 3033 560 – otto@duroy.fi  

Vera Nissin – Myynti, markkinointi – 040 5161 777 – vera@duroy.fi 

Kati Mäkinen – Myynti – 040 777 8400 – kati@duroy.fi 

Heidi Olamo – Varasto – 040 750 8484 – varasto@duroy.fi 

 

Uusin lehti

Tilaa Pinni tästä!