Muistathan että ammattilehtenä PINNI on täysin verovähennyskelpoinen!

IdHAIR Finland Oy

IdHAIR Finland Oy


IdHAIR Finland Oy

Suomen monipuolisin väritalo – suurella sydämellä

IdHAIR on suomalainen kampaamoalan bränditalo. Kattavassa valikoimassamme ovat useiden brändien tekniset- ja jälleenmyyntituotteet, hiustenpidennykset, tarvikkeet, laitteet ja kampaamokalusteet. Brändejämme ovat mm. IdHAIR, Moroccanoil, L´anza, Evo, B’long, Maletti, Beauty Star, Kasho, Wahl, Design.ME, Divaderme ja mM Kollagen.

 

IdHAIR on tunnettu korkealaatuisista tuotteista ja palvelusta. Palvelun sujuvuus on meille sydämen asia, niin asiakaspalvelusta tuotteisiin, toimituksiin kuin koulutuksiin. Pääkonttorimme sijaitsee Jyväskylässä, jossa toimii yrityksemme asiakaspalvelu, logistiikkakeskus, koulutusstudio sekä noutopiste. Lisäksi Helsingin Kampissa sijaitsevassa toimipisteessämme toimii myymälä ja koulutusstudio. Palvelemme kampaamoasiakkaita koko Suomen kattavalla edustajatiimillä sekä 24/7 ammattilaisten verkkokaupalla www.idhairpro.fi.

Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja ja tuotteita, jotka aidosti sopivat suomalaiselle hiukselle. Valikoimastamme löytyvät värituotteet kaikkiin hiusalan ammattilaisen tarpeisiin; superpeittävä kestovärijärjestelmä IdHAIR Hair Paint sekä nykyaikainen ammoniakiton ja lähes hajuton kestovärisarja IdHAIR Hair Paint Free. Värituotteita täydentävät koostumukseltaan puhdas kasvivärisarja IdHAIR Botany sekä evo Fabuloso Pro -ammattilaisen apu silloin, kun väripalvelun yksilöinti halutaan viedä erityisen pitkälle. Fabuloso pro:n avulla voi asiakkaalle tarjota uniikin väripalvelun sekä sekoittaa lisäksi ainutlaatuisen ja räätälöidyn värihoitoaineen ylläpitotuotteeksi. Monipuoliseksi tuotesarjaksi kasvanut IdHAIR Niophlex hoitaa hiuksia kokonaisvaltaisesti niin värikäsittelyjen aikana, kuin hiusten kotihoidossa.

Tarjoamme 100% tyytyväisyystakuun sekä tuntuvat keskittämisetuudet väriasiakkaillemme. Haluamme olla paras yhteistyökumppani kampaamoalalla; meiltä saat kaikki mahdolliset värituotteet helposti, nopeasti ja varmasti, lupaa IdHAIRin toimitusjohtaja Olli Vähänen. Meiltä saa aina henkilökohtaista ja asiakaslähtöistä palvelua. Lupauksemme on toimia rehellisesti ja avoimesti. Voimmekin ylpeänä todeta, että olemme Suomen monipuolisin väritalo suurella sydämellä.

Rekisteröidy sivustollemme ja tutustu tuotteisiin, sekä kampanjoihin: www.idhairpro.fi

Uusin lehti

Tilaa Pinni tästä!