Muistathan että ammattilehtenä PINNI on täysin verovähennyskelpoinen!

SINUSTAKO PINNI NORDIC HAIR STAR?

SINUSTAKO PINNI NORDIC HAIR STAR?


Pinni Nordic Hair Star 2019 -hiusmuotikuvakilpailu on avoin kaikille yli 18-vuotiaille pohjoismaisille kampaajille ja partureille, myös alaa opiskeleville. Sarjoja on kaksi: kampaajat (naismalli) ja parturit (miesmalli). Mallille tulee toteuttaa kevään trendikäs hius -ja kokonaistyyli, teemalla Fashion Look. Hiuksissa saa käyttää lisäkkeitä ja pidennyksiä. Kuvassa haetaan kokonaisuutta, joka sellaisenaan sopisi Pinnin kansikuvaksi. ILMOITTAUDU VIIMEISTÄÄN 29.3.!

 

Kuva saa olla rajattu lähikuva kasvoista tai kokovartalokuva tai molemmat. Kuvien tulee olla pystykuva koossa A4, ja niiden tulee olla painokelpoisia (jpeg, resoluutio 300 dpi). Kilpailuaika on 1.11.2018 – 29.3.2019 (kuvien tulee olla Pinnin toimituksessa viimeistään perjantaina 29.3.) Kuvat lähettäjätietoineen (myös kuvaaja) sähköpostilla osoitteeseen: pinnipro@pinni.fi. Samaan osoitteeseen voi tehdä lisätiedustelut kisasta.

Pinnin ja pohjoismaisten yhteistyökumppanilehtien toimitukset (Nordic Hair Alliance) valitsevat kilpailuun osallistuneista kuusi loppukilpailijaa, kummastakin sarjasta kolme, jotka pääsevät Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla pidettävään finaaliin lauantaina 18.5.2019. Finalistit tekevät samat kuvalookit mallilleen, ja ne esitellään valmiina lavalla yleisölle. (Malleja ei siis ns. tehdä Vanhalla, vaan jokainen finalisti tuo työnsä “valmiina pakettina” paikan päälle ennen juhlia. Siellä on pieni takatila käytössä viimeistelyjä varten.) Kaikki finalistityöt kuvataan Vanhalla ja kuvat julkaistaan Pinnissä sekä ne lähtevät myös kansainväliseen levitykseen.

VOITTAJA palkitaan 1500 euron arvoisella matkalahjakortilla ja Nordic Hair Star -tittelillä. Hopeapalkinto on 750 euron arvoinen matkalahjakortti ja pronssipalkinto on 300 euron arvoinen matkalahjakortti. Muut kolme finalistia palkitaan 150 euron arvoisella matkalahjakortilla. Kisan järjestää Pinni-lehti, eikä Nordic Hair Star -kilpailuun lähetettyjä kuvia saa julkaista ennen kilpailun tuloksia muissa lehdissä tai sosiaalisessa mediassa. Mikäli näin käy, kilpailija diskataan kisasta. Pinni ei vastaa finaaliin päässeiden kilpailijan tai mallin matkakustannuksista. Osallistuessaan kilpailuun kilpailija hankkii malliltaan luvan käyttää kuvaa veloituksetta Pinnin ja yhteistyökumppaneiden eri medioissa ilman eri korvausta. Pinni ei myöskään maksa valokuvaajalle erillistä julkaisukorvausta, vaan jokainen kilpailija huolehtii siitä itse.

ONNEA KILPAILUUN!

Uusin lehti

Tilaa Pinni tästä!