Muistathan että ammattilehtenä PINNI on täysin verovähennyskelpoinen!

Harrista Hiustähti 2016

Numero 4, 2016 ilmainen maistiainen: Harrista Hiustähti 2016


harri-1-620x414

Pinnin ja Cutrinin Hiustähti-kilpailun Hair and Beauty-messuilla voitti helsinkiläinen Harri Åkerberg pisteen erolla hopealle sijoittuneeseen, helsinkiläiseen Erja Heinoon. Tasaväkisen suomalaisen hiusmuotikisan pronssin nappasi tamperelainen Mari Piira.

harri-2-620x414

Pinni ja Cutrin haastoivat suomalaiset hiustaitajat kotimaiseen muotiluovuuteen Hair and Beauty -messuilla järjestetyssä Hiustähti-kilpailussa maaliskuussa. Livemallille tehdyt työt olivat kaikki omia trendikkäistä näkemyksiään kevään 2016 katumuodista. Kilpailu kehotti kampaajia olemaan rohkeita ja ennakkoluulottomia loimuavilla väreillä ja tämä myös näkyi 15 kilpailijan työssä. Hiustähti-kilpailun voittajakolmikkoa yhdistää yksi ja sama asia: tarkka leikkuu ja innovatiivinen värinkäyttö sekä intohimo omaan työhönsä – halu näyttää ja kehittyä. Vuoden Hiustähdeksi valittiin Harri Åkerberg, joka työskentelee helsinkiläisessä A.K.A Luova –liikkeessä. Siellä toimii myös kilpailuun toiseksi tullut kampaaja Erja Heino. Kolmanneksi sijoittui Mari Piira Hiushuone Ilmiöstä Tampereelta.

harri-3

– Tuloksen tultua julki, en muista ensimmäisistä muutamasta minuutista pahemmin mitään muuta kuin sen, että olin aivan mielettömän onnellinen sekä itseni että mallini Sannan puolesta, Harri Kertoo. Harri haki viileän siniseen työhönsä inspiraatiota Suomen luonnosta ja mallista. – Kun Sanna ryhtyi mallikseni kauhistelin alkuun hänen ylikasvanutta takatukkaansa. Sittemmin hieman makusteltuani huomasinkin haluavani tehdä juuri takatukan, Harri kertoo.

Teksti Pia Paalasvuo

Kuvat Jukka Perkonsalo ja Eero Kokko

Lue lisää Pinni nro 4/16!

Uusin lehti

Tilaa Pinni tästä!