Muistathan että ammattilehtenä PINNI on täysin verovähennyskelpoinen!

Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Man on focus – Look and Learn

maaliskuu 19

Tämän Look and Learn -workshopin aikana näytämme, mikä on trendikästä juuri nyt miesten hiusmaailmassa ja miten se toteutetaan leikkaamalla sekä stailaamalla.
Miesasiakkaista huolehtiminen on paljon muutakin kuin vain hiustenleikkuuta; kyse on yksityiskohtien luomisesta ja niiden huomioon ottamisesta. Kurssilta saa inspiraatiota näiden toteutukseen ja selvitetään, miten huolehdit modernin miehen tarpeista ja mikä on tärkeintä pitää mielessä luodessasi tyyliä asiakastuolissasi istuvalle miehelle.
Kouluttaja: Iisakki Nummi on tämän hetken Suomen kuumin nimi miesten hiuksiin keskittyvistä partureista. Useita hiuskisoja voittanut Iisakki on saanut somessa valtavan hypen aikaan ympäri maailmaa ja hänen töitään repostataan sivustoille joilla on satojatuhansia seuraajia. Hän yhdistää sulavasti klassisen ja modernin parturoinnin, sekä tietää tulevaisuuden suunnat miesten hiuksien suhteen. Hän työskentelee päivittäin salongissa, joten leikkaustyylit ovat erittäin salonkiystävällisiä ja näin ollen opit soveltamaan näitä käytännöllisiä tekniikoita omassa työssäsi.
Aika: 19.3.2019 18.30-20.00 (Mix and mingle 18.00)

Hinta: 59,00
Paikka: Scandic Julia, Eerikinkatu 4, 20100 Turku

Järjestäjä: HeadBrands

Yhteystiedot: HeadBrands asiakaspalvelu 0800-91 5757

www.headbrands.fi/koulutukset

Koulutuspäällikkö Kinoia Pönni 044 570 0081

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
maaliskuu 19

Uusin lehti