Christoffer Strandberg juontaa Pinni Nordic Hair Starin


(Huom! Koronakriisin takia tilaisuus on siirretty päivälle 11. syyskuuta) 

Christoffer Strandberg odottaa innolla toukokuun 16. päivänä järjestettävää Pinnin Nordic Hair Star -juhlaa, jonka juontajana suosittu näyttelijä toimii. Christoffer istui Pinnin kanssa luottoparturinsa käsiteltäväksi, ja sai hiuksiinsa täysin uuden tyylin. Tuloksen ja Chistofferin mietteet näet artikkelissa Pinnin vuoden ensimmäisessä numerossa, joka ilmestyy 3o. tammikuuta.

Tässä maistiainen jutusta: 

 

”Näyttelijä, imitaattori, koomikko ja juontaja  Christoffer Strandberg ei malta pysyä nahkahousuissaan, kun pääsee luottoparturihaastattelun yhteydessä selvittämään jo hiukan tarkemmin, mitä toukokuisissa Pinni Nordic Hair Star -juhlissa oikein tapahtuu. Viime vuonna paikalla olleet jo tietävätkin, että ilta on täynnä sekä ennakkoon kerrottua että yllätysohjelmaa. Tämä ei Putous-ohjelmassakin improvisaatioon täysillä ryhtyvää Christofferia pelota.

– Odotan juontotyötä todella innokkaana ja uskon, että illasta tulee ikimuistoinen. On hienoa, kuinka voin työssäni sekoittaa eri rooleja näyttelijänä, koomikkona, imitaattorina ja juontajana. Olen tietoisesti välttänyt sitä, että minut lokeroitaisiin tiettyyn rooliin esimerkiksi ”vain” juontajana, Christoffer miettii, joten luvassa on varmasti vahva show, jossa saatetaan nähdä Christofferin voitokkaita tanssiaskeleitakin.

Viime vuonna Pinni Nordic Hair Star -ilta oli loppuunmyyty ja Vanhalla ylioppilastalolla juhli yli 700 hiusalan ammattilaista.

– On kunnia saada olla mukana, Christoffer vielä lisää.

Christofferin videotervehdyksen voit nähdä Pinnin Instagram-tilin NordicHairStar20-kohokohdassa.
https://www.instagram.com/pinnilehti/

Liput tilaisuuteen: https:/verkkokauppa.vanhaylioppilastalo.fi/