Joicolta uusi salonki- ja kotihoitosarja Defy Damage

Joico esitteli uuden Defy Damage -hiustenhoitosarjansa Berliinissä eurooppalaisille hius- ja kauneusalan vaikuttajille helmikuussa. Vaikka tuotesarja saapuu suomalaismarkkinoille vasta maaliskuun alussa, on  Joicon International guest artistic director Richard Mannah ehtinyt testata sarjan ominaisuuksia jo puolen vuoden ajan.

– Sarja lanseerattiin muutaman kampaajan testikäyttöön kesällä ja palaute on ollut aivan käsittämättömän hyvää. Täytyy myöntää, että kun itse näin ensi kertaa väitteet siitä, mitä tuote saa aikaiseksi, olin epäileväinen. Voiko näin olla? Kun olen päässyt kokeilemaan sarjaa, voin sanoa täysin sydämin, että tämä toimii!, Richard Mannah kertoo.
Suomeen Joicoa maahantuo Miraculos Oy.

Salonki- ja kotihoito

Defy Damage -sarja on kaksiosainen sisältäen kuusi tuotetta. Pro Series 1 ja 2 -tuotteita käytetään ainoastaan kampaamossa joko värjäyksen yhteydessä tai omana hoitonaan. Kotihoitotuotteet ylläpitävät hoidon vaikutusta ja on suunniteltu suojaamaan hiusta muun muassa UV-valolta ja kuumuudelta.
Sarjan tuotteet sisältävät keratiinia, aminohappo arginiinia ja ruusunmarjaöljyä. Tuotteisiin rakennettu smart release -teknologia auttaa hiusta pitämään sarjan ainesosia hiuksessa kauemmin, jolloin tuotteiden vaikutus säilyy hiuksessa pidempään.

Tuotesarjaa käytettäessä luvataan, että hiuksissa tapahtuu 80 prosenttia vähemmän katkeilua, ne ovat viisi kertaa vahvemmat ja tuotteiden ansiosta väri pysyy hiuksessa kirkkaana ja raikkaana pitkään.

Lanseeraus julkkiskampaamossa
Tuote lanseerattiin berliiniläissalonki Max Höhn´ssä, missä saatiin nauttia virtuaalimatkasta Los Angelesiin Joico brand ambassador Larisa Loven salonkiin, missä Defy Damage -hoito esiteltiin step-by-step-tyyliin.

Hius- ja kauneusalan media ympäri Euroopan sai ihmetellä, kuinka tuotelanseeraus toteutettiin VR-laseja hyödyntäen.

Lehdistö sai myös itse nauttia Joico Defy Damage -hoidosta sekä tarjoiluista ja oheisohjelmasta taikatemppuineen.

Tilaisuudessa esiintynyt taskuvarkauksiin erikoistunut taikuri Giovanni Alecci (oikealla) vei Joicon Euroopan johtaja Eric Katerin vyön hänen huomaamattaan! Samoin taikurin taskuihin ”eksyivät” monen kukkarot, puhelimet ja korut.

Salonkihoidon parhaimpina ominaisuuksina nousi esiin sen helppokäyttöisyys. Pro Series 1 -tuote on suihke, jolla kuivat hiukset käsitellään ennen värjäystä. Tuote suojaa hiusta värjäyksen ja vaalennuksen hiusta kuluttavalta vaikutukselta. Tuotetta ei sekoiteta erikseen tiettyä määrää värin joukkoon, vaan kuivat hiukset käsitellään nimenomaan kauttaaltaan jo ennen värjäystä.


Pro Series 2 -tuote käytetään hiuksissa pesupaikalla värjäyksen tai vaalennuksen jälkeen. Pro Series 2 -tuote vahvistaa hiusta ja lupaa säilyttää värin upeana pitkään.
Kotihoitotuotteita on neljä: shampoo, hiushoito, hiusmaski sekä jätettävä hiusseerumi.

Joico lanseerasi Berliinissä Defy Damage -sarjansa. Kaksipäiväisessä lanseeraustapahtumassa ehdittiin myös kokkailla yhdessä. Kuvassa toisena vasemmalla Pinnin toimittaja Pia Paalasvuo.

 

Scroll to Top