Lopputyönä ekologiset hääkuvaukset

Pirjo Liukkonen valmistui ekokampaajaksi ja sai lopputyön ideaksi toteuttaa kokoelman ekologisista hääkampauksista. Mukaan lähti valokuvaaja Kaisu Ojansivu ja lopputuloksena syntyi upea kokoelma ekologiset häät -teemalla.

Hääkoristeista hääkampaukseen kaikki toteutettiin kokoelmassa ekologisesti. Ensin mukaan lähti valokuvaaja Kaisu Ojansivu, joka löysi muun muassa mallit ja hääkuvauspaikan. Sponsoreina kuvauksissa toimivat ekologisia hääpukuja omistava Laura Hyvi ja Greenlips beauty, jolla on Less is more -hiussarja ja Undgretel -meikkisarja. Mukana olivat myös Kakkusankarit, Kätkökorut, Kukkaikkuna.

– Tämä kaikki lähti innostuksestani häähumuun. Toteutin päivän aikana kolme erilaista hääkampausta ja muutin morsiamen meikkiä kevyesti eri huulipunilla, kertoo lopputyötään toteuttanut Pirjo Liukkonen.

Kuvauspaikkana toimi Hatanpään kartano. Pirjo muistelee kuvauspäivää intensiivisenä, joka vaati häneltä nopeutta, joten kampauksien piti olla helposti muovautuvia. Kukkaikkuna hoiti kuvauksiin myös kampauksissa olevat kukkaset. Pirjo luotti heidän näkemykseensä ja tietoihinsa tämän hetken trendeistä.

– Minulla oli visio, että halusin yhden kampauksen olevan nutturakampaus ja toisen olevan avonainen. Kolmas versio oli ponnarikampaus, jonka uskon yhä enemmän ja enemmän tulevan trendiksi. Käytin kampauksissa neilikkaa ja vahakukkia, Pirjo sanoo.

Päivä oli malleillekin ainutlaatuinen, koska he ovat oikeasti menossa tänä kesänä yhdessä naimisiin.

– Morsian sanoi saaneensa kuvauspäivästä ja häälookista itselleen ideoita varsinaista päivää varten, Pirjo iloitsee.

Valmistuttuaan ekokampaajaksi Pirjon kampaamo by.prjoliu on hybridikampaamo. Pirjon löytää Facebookista: Hair by Pirjoliu

Kukat ja tilastailaus: Kukkaikkuna
Paperituotteet: Havu ja Helmi
Morsiamen puku: Laura Hyvi Bridal
Sulhasen puku: Pukuvuokraamo Kavaljeeri
Meikki ja kampaus: Pirjo Liukkonen
Meikki- ja kampaustuotteet: Greenlips beauty
Morsiamen sormus: Kätkökoru
Mallit: Iida Jokelainen ja Joel Kallio
Kuvauspaikka: Hatanpään kartano

 

Scroll to Top