Pinni NHS 21 lipunmyynti käynnistyi


Pinni Nordic Hair Star 21 -tapahtuma järjestetään nyt kolmatta kertaa ja isompana kuin koskaan. Lauantaina 11. syyskuuta Vanha ylioppilastalo Helsingissä ”räjähtää” ja tuo talon täyteen hius- ja kauneusasiaa aamusta iltaan! Päivällä klo 11-16 on tarjolla hiusbränditalojen Business Area, näytöksiä ja Pinni NHS 21 -kilpailu livenä. Illalla klo 17.30 alkaen juhlitaan näyttävästi gaalassa, joka tarjoaa herkullisen illallisbuffetin juomineen ja jälkiruokineen, Pinni NHS 21 -kilpailun finaalin ja tulosjuhlan, hiusbränditalojen yhteisnäytöksen, Pinni Kultakampa-mainepalkinnon jakotilaisuuden sekä Pinni Vuoden Paras 21 ammattihiuskosmetiikkakisan julkistukset. DJ Jopo Simeon K ja bilebändi Gebardi viihdyttävät juhlaväkeä. Illan juontajana toimii karismaattinen Christoffer Strandberg.

– Uskomme ja toivomme, että syksyllä koronatilanne on jo rauhoittunut ja pääsemme tapaamaan kaikki hiusalalla vaikuttavat yhteisessä tilaisuudessa pitkän tauon jälkeen, sanoo Pinnin päätoimittaja Rainer Nyman.

Mikäli koronaepidemia vielä syyskuussa jatkuu, Pinnillä on olemassa varasuunnitelma tilaisuuden siirtämiseksi.

– Kaikkien viranomaisten skenaarioiden mukaan esimerkiksi koronarokotukset olisi hoidettu viimeistään loppukesällä, joten olemme optimistisia sen suhteen, että yhteiskunta pääsee avautumaan syksyllä lähelle normaalia.

Pinnin suunnitelmat upean tapahtuman järjestämiseksi ovat edenneet hyvin ja erinomaisessa yhteistyössä hiusbränditalojen kanssa.

– Olemme otettuja, että saimme mukaan upeita yhteistyökumppaneita. Erityisen iloisia olemme, että kaikki ovat innostuneet NHS-tapahtuman laajentamisesta myös päivälle. Tätä toivottiin jo toissa vuonna, sillä tapahtumamme kokoaa paljon ympäri Suomen toimivia hiusammattilaisia, jotka saapuvat Helsinkiin jo hyvissä ajoin. Näin voimme tarjota nähtävää myös päivällä ennen iltajuhlaa. Olemme tehneet hotelliyhteistyösopimuspaketin Sokos Hotellin Vaakunan kanssa, joka tarjoaa erikoishintaan yöpymistä jo perjantaista alkaen. Vaakuna sijaitsee kätevästi ihan Vanhan ylioppilastalon lähistöllä, joten kulku on vaivatonta, Nyman kertoo.

Viime syksynä NHS jouduttiin pahentuneen koronatilanteen takia  järjestämään livestriimauksena Hotelli Palacessa, missä järjestettiin NHS 21 -kilpailun finaali ja tulosjuhla sekä jaettiin Vuoden parhaat ammattihiuskosmetiikkapalkinnot.

– Olihan sen aikamoista, että saimme siirrettyä nopeasti tapahtuman täysin uusiin puitteisiin ja mielestämme onnistuimme siinä hyvin. Livestriimausta on kaikkiaan katsottu yli 10 000 kertaa ja se ajoi hyvin asiansa. Sieltä saimme kaikilta kisailijoiltamme kiitosta siitä, että he pääsivät kilpailemaan livenä, joka oli uudistus edellisvuoteen. Niinpä järjestämme saman mahdollisuuden tänä vuonna ja kaikki 10 finalistia pääsevät livekisaan päivätapahtumaan. He ja finalistityöt esitellään juhlavasti gaalassa illalla lavalla.

Uutta tulevassa tapahtumassa on Vanhan ylioppilastalon toiseen kerrokseen rakennettava Business Area, joka on avoinna niin päivä- kuin iltatapahtumassa.

– Siellä kaikki yhteistyökumppanimme esiintyvät omilla ständeillään ja pääsevät tapaamaan asiakkaita sekä esittelemään tuotteitaan ja toimintaansa rauhassa ”muulta hälinältä”, Nyman kertoo. Yhteistyökumppaneista hiusbränditalot tuovat myös iltalavalle upean hiusnäytöksen, jossa esitellään tulevan kauden uudet hiusmuotilinjat.

Pinni NHS 21 -iltatapahtumaan myydään 700 lippua, joiden myynti käynnistyy 18.maaliskuuta.

– Lähes 300 lippua on jo varattu, joten uskomme, että liput menevät aika nopeasti kaupaksi. Gaalalippu sisältää pääsyn myös päivätapahtumaan, johon myydään lippuja myös erikseen niille, jotka eivät iltajuhlaan pääse.

Pinni NHS 21 -gaalajuhlan juontaa Christoffer Strandberg omaan valloittavaan tapaansa, ja tarjolla on myös hauskoja yllätyksiä. Lisäksi iltajuhla päättyy bilebändi Gebardin tarjoamaan vauhdikkaaseen hittipotpuriin, joten kunnon biletystä on luvassa.

– Asukoodina on iltapuku ja tumma puku, jolla haluamme juhlia sitä, että hiusala pääsee vihdoin yhteen ja nauttimaan kollegoiden seurasta. Lämpimästi tervetuloa, Rainer Nyman toivottaa.

 

Pääsyliput: https://vanhaylioppilastalo.bestorante.com tai  vanhaylioppilastalo.fi 

Gaalalippu 149,- (+alv) Sisältää ohjelman, eteispalvelun, herkullisen illallisbuffetin jälkiruokineen, alkujuoman, 2 x juomalippu. Gaalalipulla myös ilmainen sisäänpääsy päivätapahtumaan.

Gaalalippu ostettavissa vain etukäteen.

Huom: Suomen Hiusyrittäjät ry:n jäsenille -10 % alennus.

Ostoksesta saatu kuitti toimii pääsylippuna.

Päivälippu 19,- (+alv)

Päivälippuja saa myös ovelta.

Huom: Vuoden 2020 lipuista vain Vanhan lippukaupasta aiemmin ostetut, 16.5.2020 päivätyt liput käyvät sellaisenaan juhlassa.