Muistathan että ammattilehtenä PINNI on täysin verovähennyskelpoinen!

Pinni NHS -kisaan ennätysosanotto: 74 kilpailijaa!

Pinni NHS -kisaan ennätysosanotto: 74 kilpailijaa!


Pinni Nordic Hair Star -kilpailuun saapui määräaikaan, maaliskuun loppuun mennessä 74 kilpailijan valokuvatyöt. Niistä 57 osallistuu kampaajat-sarjaan ja 17 parturit-sarjaan. 

– Me haukomme ilosta ja innostuksesta henkeämme! toteaa päätoimittaja Rainer Nyman.

 

– Emme ainostaan iloitse kuvien suuresta määrästä, vaan erityisesti kuvien kampausten upeasta tasosta. Kyllä tässä nyt ennätyksiä rikotaan niin osallistujamäärällä  kuin  uuden kilpailun suosiossa. Hair Star -kilpailu on selvästi ammattilaisten keskuudessa tullut  tarpeeseen ja Pinni iloitsee, että se on saanut olla tässä uudella kisallaan edelläkävijä, päätoimittaja Nyman toteaa.

10 finalistia loppukisaan!

Kuvakilpailun suuresta suosiosta johtuen Pinni kutsuu finaaliin aiemmin ilmoitetun kuuden osallistujan sijaan 10 kilpailun parasta – viisi kummastakin sarjasta.

– Kuvat lähtevät nyt anonyymeina tuomaristokierrokselle ja finalistit julkistetaan tämän kuun 18. päivänä, heti kun tuomariäänet ovat palautuneet toimitukseen ja  laskettu, Rainer Nyman kertoo.

Kilpailun tuomareina toimivat 17 alan huippukouluttajaa, Pinnin toimitus sekä Nordic Hair Alliance -ammattilehtijärjestö, johon Pinni kuuluu perustajajäsenenä.

Finalistit malleineen esiintyvät Pinni Nordic Hair Star Magic Night Partyssa toukokuun 18. päivänä Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla. Kymmenen finalistia kilpailevat loppukisassa tasavertaisina sarjoistaan huolimatta, ja heistä vain yksi valitaan Nordic Hair Star -voittajaksi. Myös muut sijat jaetaan samalla tapaa – oli kisatyö sitten kampaaja – tai parturi-sarjasta.

– Suuri kiitos kaikille kilpailijoille ja onnea kisaan! päätoimittaja Rainer Nyman sanoo.

 

Uusin lehti

Tilaa Pinni tästä!