Pinni Nordic Hair Star 2020!


(Huom! Koronakriisin takia tilaisuutta on siirretty ja tätä juttua muutettu uusien päivämäärien osalta.)
Pinnin viime toukokuussa ensimmäistä kertaa järjestämä Nordic Hair Star -juhlatapahtuma saa jatkoa, sillä lukuisien pyyntöjen myötä Pinni järjestää Suomen ainoan hiusalan bränditalot yhdistävän iltajuhlan perjantaina 11. syyskuuta 2020. Paikkana jatkaa Vanha ylioppilastalo Helsingissä. Tilaisuuteen mahtuu 700 hiusalalla toimivaa henkilöä. Nordic Hair Star -hiuskuvakilpailu on käynnissä 31. heinäkuuta asti.

Pinni Nordic Hair Star -kilpailun kaikki palkitut yhteiskuvassa.

Pinnin Kultakampa-mainepalkinto myönnettiin ”katuparturi” Jouko Näivälle, ja se luovutettiin toukokuisissa juhlissa. Jakajina toimivat päätoimittaja Rainer Nyman ja toimituspäällikkö Pia Paalasvuo.

– Toukokuussa järjestetty Nordic Hair Star -tapahtuma sai niin paljon positiivista palautetta  jo juhlailtana Vanhalla Ylioppilastalolla, että se oli paitsi upeaa, myös hämmentävää. Tavoitteenamme oli saada suomalaiset hiusalan bränditalot yhteen, ja jossain vaiheessa se tuntui todella haastavalta, mutta kun juhlailta tuli, osoittautui, että me teimme sen lähes sataprosenttisesti. Se hämmensi hyvällä tavalla, kuvailee Pinnin päätoimittaja Rainer Nyman.

– Bränditalot yhdistänyt juhla toi alalle kauan kaivatun ”vedetään yhteen hiileen”-tunnelman, ja se kyllä näkyi ja tuntui Vanhalla. Juhlaväkihän sen tunnelman tilaisuuteen luo, ja tässä tapauksessa hiusalan ammattilaiset tekivät loistotyötä,  hän jatkaa.

Pinni sai jo juhlaillan aikana useilta yhteistyökumppaneilta varaukset ensi vuoden juhlaan, vaikka sellaisen järjestämisestä ei silloin vielä ollut päätetty. Kun kesän aikana pyyntöjä alkoi tulla lisää, ja niitä tuli myös hiusalan ammattilaisilta, Pinnin toimitus piti elokuussa palaverin, jossa tehtiin päätös, että alan ainoana ammattilehtenä Pinni vastaa kutsuun ja jatkaa ”Vuoden suurimman hiusalan tapahtuman” järjestämistä.

– Onhan se kunnia meille, että Pinnin toivotaan jatkavan erinomaiseksi osoittautunutta tapahtumakonseptia. Se, jos joku, on parasta kiitosta ja osoitus siitä, että toukokuinen tapahtuma oikeasti onnistui kaikissa osa-alueissaan, Nyman sanoo.

Ensimmäistä kertaa koskaan Pinnin juhlissa nähtiin 17:sta hiusbränditalon lippumarssi. Tässä Goldwell ja Tommi Ruskomäki.

Tunnin miitaisessa upeassa hiusnäytöksessä bränditalojen kouluttajat esittelivät kesän muodin. Four Reasonsin sisääntulo, kouluttaja Jonna Karjunen.

Ensi vuoden tapahtumaa rakennetaan parhaillaan. Konsepti tulee olemaan ”pohjapiirustukseltaan” samantapainen kuin tänäkin vuonna: hiusnäytöksiä, yllätyksiä, kilpailuja ja palkintoja. Hyvää ruokaa ja seurustelujuomaa. Paikkana jatkaa Vanha Ylioppilastalo, joka sijainniltaan Helsingin ydinkeskustassa sai kaikilta kävijöiltä kehuja.

– Joitain elementtejä tapahtuman ohjelmistosta poistetaan, ja paljon uutta tuodaan tilalle. Ensimmäinen kerta on aina historiallista, mutta myös opettavaista, ja siitä saadut kokemukset ovat erinomainen lähtöalusta, kun lähdetään rakentamaan uutta tapahtumaa. Sen uskallan luvata, että ensi vuoden Pinni-tapahtumasta tulee vieläkin näyttävämpi ja muistorikas juhla, yllätyksiä unohtamatta, vakuuttaa päätoimittaja Nyman.

Pinni jakoi ammattihiuskosmetiikkatuoteiden Vuoden paras-palkinnot juhlassa 12 eri sarjassa. Tässä palkinnosta riemuitsee IdHairin toimitusjohtaja Olli Vähänen.

Erja Heino voitti ensimmäisen Pinni Nordic Hair Star-kilpailun. Kuka voittaa ensi vuonna?

OHJELMA:

PINNI NORDIC HAIR STAR 20 -KILPAILUN FINAALI. HIUSBRÄNDITALOJEN YHTEISNÄYTÖS. KULTAKAMPA 2020. VUODEN PARAS 2020 -AMMATTIHIUSKOSMETIIKAT. BUSINESS ARENA. YLLÄTYSESIINTYJIÄ, MUSIIKKIA, TANSSIA. JUONTAA: CHISTOFFER STRANDBERG. PÄÄSYLIPPU: 129,- (+alv) Huom: Suomen Hiusyrittäjien jäsenille -10,- alennus. Alennuskoodi PINNIPRO. Sisältää ohjelman, eteispalvelun, herkullisen illallisbuffetin jälkiruokineen, alkujuoman, 2 x juomalippu. Asukoodi: Color Pop!

HOTELLI:

ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA, Asema-aukio 2, Helsinki 10. Huonehinta/yö: 150 e/ 1hh, 170 e/2 hh. Standard.

Varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu: Puhelin 020 – 1234 600/ yksittäiset huonevaraukset. Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi. Varaustunnus: PINNI www.sokoshotels.fi varauskoodi netissä BPINNI. Huom: Sopimushintaisia huoneita on rajoitettu määrä, joten toimi ajoissa.

Liput 129,- (+alv): https:/verkkokauppa.vanhaylioppilastalo.fi/

Pinni Nordic Hair Star -hiuskuvakilpailun säännöt ja aikataulu sekä ohjeet löydät pinni.fi -sivulta. Kisa päättyy 31.7.2020.