Pinni Nordic Hair Star 20 järjestetään virtuaalisesti


Koronaepidemia on muutaman viime viikon aikana lähtenyt kasvuun ja Suomessakin tapausmäärät ovat huomattavassa nousussa. Suomen hallitus suosittelee (13.8.), että etätyö otetaan jälleen käyttöön muun muassa Uudenmaan ja Helsingin alueella. Epidemiatilanne on hallituksen mukaan taas vakava. THL suosittaa nyt virallisesti kasvomaskien käyttöä ja erittäin tarkkaa turvavälien noudattamista ja turhien lähikontaktien välttämistä.

Pinni on yhteistyökumppaniensa kanssa päättänyt, että edellä mainituista syistä Pinni Nordic Hair Star 2020 -tapahtuma järjestetään 11. syyskuuta virtuaalisesti.

– Hiusalan muutenkin haastavassa tilanteessa emme uskalla riskeerata kenenkään alalla toimivan terveyttä, joten uskomme, että kaikki 500 juhlaa odottavaa ymmärtää, miksi emme nyt pysty järjestämään yleisöjuhlaa Vanhalla ylioppilastalolla, toivoo päätoimittaja Rainer Nyman.

 

Pinni Nordic Hair Star 2020 järjestetään perjantaina 11.9. nykyisiä koronasuosituksia noudattaen niin, että kilpailun finalistit malleineen kilpailevat alkuperäisen suunnitelman mukaan livenä. Kilpailupäivä päättyy juhlalliseen kilpailun tulostilaisuuteen. Päivän kulku videoidaan ja julkaistaan Pinnin somekanavissa. Tilaisuudessa ei siis tule olemaan muita kuin kymmenen kisaajaa kymmenen mallinsa kanssa sekä Pinnin edustajat.  Lisäksi NHS-tapahtumapäivä alkaa Vuoden paras -hiuskosmetiikkatuotepalkintotilaisuudella.

Pinnin syyskuun numero ”muutetaan” (ilmestyy 18.9.) Pinni Nordic Hair Star 2020 -erikoisnumeroksi, jossa julkaistaan kilpailun  finalistit, voittajat ja kisan 17-henkinen tuomaristo heidän antamine pisteytyksineen. Lisäksi paljastetaan Vuoden parhaat hiusammattikosmetiikka 2020 -kilpailun voittajat sekä Pinni Kultakampa-mainepalkinnon saaja. ”Hiusbränditalojen yhteisnäytös” siirtyy printtiin: Julkaisemme bränditalojen syksyn virallisen hiusmuodin muotikuvalla ja kouluttajan kertomana.

 

– Joudumme koronavirusepidemian takia muuttamaan tilaisuutta toistamiseen, mikä tietysti harmittaa, mutta terveys edellä tässä mennään.  Nyt onneksi pääsemme toteuttamaan tapahtuman virtuaalisesti, ja saamme siten upeat kilpailut järjestetyksi. Toivomme kaikilta ymmärrystä tässä vaikeassa tilanteessa ja yhtyvän näkemykseemme, että hiusala ei tästä voimiaan menetä, vaan yhdessä kuljemme terveyttämme vaalien eteenpäin hiusalan hyväksi ja ammattilaisen avuksi, päätoimittaja Rainer Nyman sanoo.

 

Huom: Vanhan nettikaupasta suoraan ostetut NHS 20-tapahtumaliput käyvät sellaisenaan ensi vuoden tapahtumaan mahdollisesta hinnan muutoksesta huolimatta. Mikäli tämä ei sovi sinulle, ole ystävällisesti yhteydessä sanni.jouti@royalravintolat.com.

Pinni Nordic Hair Star 21 -tapahtumapäivä on lauantai 11.9.2021 ja paikkana Vanha ylioppilasto Helsinki.