Pinni Nordic Hair Star 21: 60 kilpailijaa!


Pinni Nordic Hair Star 21 -kuvakisan viimeiseen ilmoittautumispäivään  eli viime lauantaihin  mennessä toimitukseen saapui kaikkiaan 60 kisatyötä. Niistä 47 osallistuu kampaustyön kisasarjaan ja 13 miesten hiusten kisasarjaan.

-Luvassa on taas todella upea kattaus suomalaista hiustaituruutta! Tuomareilla tulee olemaan aikamoinen urakka edessään valitessaan finalisteja, päätoimittaja Rainer Nyman sanoo ja iloitsee isosta osallistujamäärästä.

Pinni NHS-kilpailun kaikki 60 kisatyötä lähtevät tällä viikolla arviointiin tuomaristolle, joka koostuu 16:sta jäsenestä. Mukana raadissa ovat kaikki NHS-tapahtuman yhteistyökumppanit sekä viime vuoden voittaja Jussi Suominen sekä Pinnin edustaja.

– Tuomarit valitsevat kummastakin sarjasta viisi mieleistään ja ilmoittavat tuloksensa Pinniin heinäkuun alkuun mennessä. 10 finalistin nimet julkaisemme elokuun Pinnissä, joka ilmestyy 5. elokuuta. Nämä kymmenen loppukisaajaa, eli viisi kampaajien sarjassa ja viisi parturien sarjassa,  pääsevät livekilpailemaan Vanhalla Ylioppilastalolla lauantaina 11. syyskuuta järjestettävässä NHS-tapahtumassa. Päivällä klo 14.00 alkaa livekisa ja sen tulokset kerrotaan upeassa tulosjuhlassa saman päivän iltana, Nyman kertoo.

Kolmatta kertaa järjestettävässä Pinni Nordic Hair Star -kisassa mallille tulee toteuttaa trendikäs hius- ja kokonaistyyli, teemalla Fashion Look. Kuvassa haetaan muodikasta ja persoonallista kokonaisuutta, joka sellaisenaan sopii Pinnin marraskuun 21 lehden kansikuvaksi. Ensimmäisen NHS-kilpailun voitti helsinkiläinen Erja Heino ja viime vuoden kilpailun helsinkiläinen Jussi Suominen.

– Kilpailussa on monia todella tyylikkäitä kuvakokonaisuuksia. Uskon, että tuomaristolla riittää tekemistä kootakseen joukosta viisi suosikkia. Itselläni se on tuottanut vaikeuksia, kun on niin paljon suosikiksi sopivia kuvia. Onneksi minun ei tarvitse kuin ihailla töitä, kun en toimi tuomarina, päätoimittaja Nyman toteaa.

Hän toimii ilman äänivaltaa tuomariston puheenjohtajana ja kerää pisteet yhteen sekä tarvittaessa ratkaisee tasatilanteet enemmän suurempia pisteitä kertyneen kuvan hyväksi.

Pinni Nordic Hair Star 21-tapahtuma 11.9.21 Vanha ylioppilastalo, Helsinki.

Päivätapahtuma kello 11.00-16.00 (liput 19,- + alv), iltatapahtuma klo 17.30-23.30 (liput 149,- + alv). Iltatapahtuman lipulla pääsy myös päivätapahtumaan.

Liput: https://vanhaylioppilastalo.fi