Pinni Nordic Hair Star -hiuskuvakilpailuun 83 hiusvalokuvaa! Finalistit selville 11.8.


Pinni Nordic Hair Star 20-kilpailutöiden viimeinen palautuspäivä oli perjantaina 31.7.20. Tähän mennessä Pinniin saapui 83 upeaa ja ammattimaista kilpailutyötä kahteen eri sarjaan: Kampaajat-sarjaan (naismalli) saapui 59 kisatyötä ja parturit-sarjaan (miesmalli) saapui 24 kisatyötä.

–  Kilpailukuvien suuri määrä yllätti meidät täysin, ja on erityisen upeaa, kuinka hiusammattilaiset ovat nähneet vaivaa kilpailutöihinsä vaikeasta koronatilanteesta huolimatta, kiittelee Pinnin päätoimittaja Rainer Nyman.

Kilpailua jouduttiin koronaepidemian vuoksi siirtämään toukokuusta syyskuulle, mutta kaikki jo talvella ja keväällä lähetetyt työt arvioidaan tasavertaisina kesällä tehtyihin ja toimitettuihin töihin. Kilpailun teema, Fashion Look ja kevät, toimii siis edelleen myös tuomareiden kantavana kriteerinä finalisteja valitessa.

– Finalistien valinnasta tulee todella tiukka, sillä kilpailun taso on fantastinen. On väriä, muotoa, villiä voimaa, kiharaa, pituutta ja lyhyyttä – kaikkea ihanaa luovaa ja ennakkoluulotonta hiuskauneutta kuvien täydeltä. Kokonaisuus osoittaa, että Suomessa osataan ja halutaan tehdä hienoja hiuskuvia, Nyman kehuu tyytyväisenä.

Seuraavaksi kisatyöt lähetetään nimettöminä kuvina 17 hiusalalla toimivan tuomarin pisteytettäväksi. Päätuomarina toimii Pinnin päätoimittaja Rainer Nyman (ei äänivaltaa).

Pinni Nordic Hair Star 2019 -kisan finalistit lavalla Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla.

Finaaliin valitaan viisi työtä per sarja.
Voittajatyö tulee olemaan teeman mukainen kesäinen ja persoonallinen hiuskuva, joka sellaisenaan sopii Pinnin kansikuvaksi. Voittajakuva tullaan julkaisemaan PINNIN numero 8-9 kannessa 29.10. (Kansikuva tulee siis syksyisestä ajankohdasta huolimatta olemaan keväisen trendikäs, kuten kilpailijoita on alunperin ohjeistettu).

Kuka on PINNI Nordic Hair Star ´20!
Pinni Nordic Hair Star -kilpailun parturit ja kampaajat sarjojen voittajat sekä kilpailusarjat yhdistävä pääpalkinto eli Pinni Nordic Hair Star ´20 paljastetaan Pinni Nordic Hair Star -tapahtumassa Vanhalla Ylioppilastalolla 11.9.
Ennen valintaa finalistit työstävät kilpailuun lähettämänsä työt livenä tuomariston edessä juhlatilassa. Paikan päällä tehty kisatyö tulee olla kisakuvatyön mukainen.
Vuoden 2019 Pinni Nordic Hair Star -tittelin voitti Erja Heino alla olevalla upealla ja persoonallisella kisatyöllään.

Erja Heino voitti ensimmäisen Pinni Nordic Hair Star-kilpailun.

Finalisteille ilmoitetaan henkilökohtaisesti pääsystä finaaliin tiistaina 11. elokuuta 2020.

HUOM! Nordic Hair Star -kilpailuun lähetettyjä kuvia ei saa julkaista ennen kilpalun tuloksia muissa lehdissä tai sosiaalisessa mediassa. Mikäli näin käy, kilpailija diskataan kisasta.