Pinni Nordic Hair Star juhlitaan koronapandemian ehdoilla


Pinni Nordic Hair Star 2020 järjestetään Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä perjantaina 11. syyskuuta klo 17.30 – 24.00. Olemme neuvotelleet tapahtumapaikan ja aluehallintoviranomaisten kanssa ja pystymme järjestämään turvallisen tilaisuuden koronatilanteen sallimissa puitteissa!
Pinni NHS -tapahtumassa juhlaväen määrä on nyt rajattu 500:teen (tilaan mahtuisi 700 vierasta) ja  jokaiselle on aluehallintoviraston määräämä oma istumapaikka. Näin turvavälejä pystytään juhlatilassa noudattamaan suositusten mukaisesti.
Osa istumapaikoista tulee sijaitsemaan ulkoterasseilla.

Käsihuuhdetta on varattu tilaan riittävästi ja baareissa on tarpeeksi henkilökuntaa, jolloin jonotuksilta vältytään. Myös buffet-ruokailussa pidetään huoli tarkasta hygieniasta. Ovelta on saatavissa kasvomaskeja ja suojakäsineitä. Emme kättele, emmekä halaa (valitettavasti).
Covid 19-tilanne jatkuu, ja toivomme kaikkien vieraidemme tulevan juhlaan terveinä.

Illan ohjelma säilyy saman kaltaisena, kuin mitä talvella ilmoitimme. Klo 17.30 alkavassa juhlassa tullaan näkemään Pinni Nordic Hair Star -kilpailun finaali, Kultakampa-mainepalkinnon jako, Vuoden Paras -hiuskosmetiikkatuotteet sekä hiusbränditalojen yhteisnäytös.
Tämä kaikki Christoffer Strandbergin juontamana.
Illan tähtiartistina lavan valloittaa upea discokuningatar Eini.

Pinni Nordic Hair Star -tilaisuuden juontaa Christoffer Strandberg.

Illan tähtiartistina loistaa Eini!

 

Niille, jotka eivät koronatilanteen vuoksi paikalle uskalla tulla, tarjoamme koko illan tapahtumasta livestriimauksen, jota voi seurata Pinni.fi-sivustolta. 

Pinnin tiimi toivottaa koko hiusalan tervetulleeksi syksyn ainoaan hiusalan tapahtumaan – tehdään tilaisuudesta muistettava juhlailta hiusalan hyväksi, ammattilaisen avuksi! 

Viimeiset liput viedään käsistä juuri nyt!
Osta omasi TÄSTÄ!!