Sinustako Nordic Hair Star ’20?


Pinni Nordic Hair Star 2020 -hiusmuotikuvakilpailuun on saapunut kiitettävästi kilpailutöitä, mutta vielä mahtuu mukaan! Ilmoittautumisaika päättyy perjantaina 31. heinäkuuta. Pinni NHS -kisa on avoin kaikille yli 18-vuotiaille pohjoismaisille kampaajille ja partureille, myös alaa opiskeleville. Sarjoja on kaksi: kampaajat (naismalli) ja parturit (miesmalli). Mallille tulee toteuttaa  trendikäs hius -ja kokonaistyyli, teemalla Fashion Look. Hiuksissa saa käyttää lisäkkeitä ja pidennyksiä. Kuvassa haetaan muodikasta ja persoonallista kokonaisuutta, joka sellaisenaan sopii Pinnin kansikuvaksi. Kuva saa olla rajattu lähikuva kasvoista tai kokovartalokuva tai molemmat.

 

Ohjeet: 

KUVAFORMAATTI: Kuvan tai kuvien tulee olla pystymallisia, koossa A4, ja niiden tulee olla painokelpoisia (jpeg, resoluutio 300 dpi).

KILPAILUAIKA: Kilpailuaika päättyy 31.7.20. (Kuvien tulee olla Pinnin toimituksessa viimeistään perjantaina 31.7.20 kello 16.00)

MIHIN KUVAT LÄHETETÄÄN: Kuvat lähettäjätietoineen (myös kuvaaja) sähköpostilla osoitteeseen: pinnipro@pinni.fi. Samaan osoitteeseen voi tehdä lisätiedustelut kisasta.

KUKA VALITSEE KUVAT LOPPUKISAAN? JA MITÄ SIELLÄ TAPAHTUU? Pinnin ja pohjoismaisten yhteistyökumppanilehtien toimitukset (Nordic Hair Alliance) sekä Pinni Nordic Hair Star Color Pop! Party -yhteistyökumppaneiden brändikouluttajat valitsevat kilpailuun osallistuneista 10 loppukilpailijaa, kummastakin sarjasta viisi, jotka pääsevät Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla pidettävään juhlavaan finaaliin perjantaina 11.9.20. HUOM! Koronarajoitusten vuoksi tapahtuma saattaa vielä siirtyä. Mikäli näin käy, kilpailun tulokset kuitenkin julkistetaan myöhemmin ilmoitettavalla tavalla. Tiedotamme tästä 10.8. Tuomaristo näkee kuvat anonyymeina, eli heille ei välitetä tekijätietoja lainkaan vaan arviointi perustuu ainoastaan valokuvaan. Finalisteille ilmoitetaan henkilökohtaisesti pääsystä finaaliin maanantaina 10.8.2020. Finalistit tekevät NHS -tapahtumaan samat kuvalookit mallilleen, ja ne esitellään valmiina lavalla yleisölle. (Mallien hiuksia ei siis ns. tehdä Vanhalla, vaan jokainen finalisti tuo työnsä “valmiina pakettina” paikan päälle ennen juhlia. Vanhalla on takatila käytössä viimeistelyjä varten). Kummastakin sarjasta tuomaristo arvioi työt paremmuusjärjestykseen sijat 5.-1., ja ensimmäiseksi sijoittunut on naisten tai miesten sarjan voittaja. Nämä julkistetaan lavalla 11.9.20. Juhlailtana tuomaristo valitsee kaikista kymmenestä työstä ns. superfinaaliin Pinni Nordic Hair Star -voittokolmikon, joka voi olla eri tai samat kuin sarjavoittajat. Tämän äänestyksen tuomaristo tekee livekilpailun/lavapreesensin mukaan lauantaina 11.9.20. Kilpailijat ja mallit osallistuvat juhlapäivän iltapäivänä kenraaliharjoitukseen Vanhalla, jossa koreografia tekee malleille lavakoreografian.

PALKINNOT? NORDIC HAIR STAR -VOITTAJA palkitaan 1500 euron arvoisella koulutusmatkalahjakortilla ja Nordic Hair Star -tittelillä. Voittajatyö julkaistaan sellaisenaan Pinnin kannessa syksyllä 20. Hopeapalkinto on 1000 euron arvoinen koulutusmatkalahjakortti ja pronssipalkinto on 400 euron arvoinen koulutusmatkalahjakortti. Muut seitsemän finalistia palkitaan 150 euron arvoisella matkalahjakortilla.

HUOM!: Kisan järjestää Pinni-lehti, eikä Nordic Hair Star -kilpailuun lähetettyjä kuvia saa julkaista ennen kilpailun tuloksia muissa lehdissä tai sosiaalisessa mediassa. Mikäli näin käy, kilpailija diskataan kisasta.

MUUTA: Pinni ei vastaa finaaliin päässeiden kilpailijan tai mallin matkakustannuksista. Osallistuessaan kilpailuun kilpailija hankkii malliltaan luvan käyttää kuvaa veloituksetta Pinnin ja yhteistyökumppaneiden eri medioissa ilman eri korvausta. Pinni ei myöskään maksa valokuvaajalle erillistä julkaisukorvausta, vaan jokainen kilpailija huolehtii siitä itse. Kilpailupäivänä kilpailija ja malli saavat finaalissa illallisen juomineen.

ONNEA KILPAILUUN!

Vuosi sitten ensimmäistä kertaa järjestetty, toukokuussa finaaliin huipentunut Pinni Nordic Hair Star 19 -hiusmuotikuvakilpailu oli menestys, sillä siihen otti osaa 74 hiusammattilaista. Kilpailun voitti helsinkiläinen Erja Heino, jonka kisatyö koristi kesäkuun Pinnin kantta.