Muistathan että ammattilehtenä PINNI on täysin verovähennyskelpoinen!

Suomalaisia luonnonkosmetiikkavaikuttajia palkittiin Ruotsissa

Suomalaisia luonnonkosmetiikkavaikuttajia palkittiin Ruotsissa


Torstaina 15.11. päättynyt Pohjoismaiden suurin terveellisen ruuan ja luonnonkosmetiikan ammattilaistapahtuma Natural Products Scandinavia palkitsi ansioituneita luonnonkosmetiikan edistäjiä Pohjoismaissa. TOP10-listalle pääsi myös kolme suomalaista: EkoPharma-tuotemerkin takana oleva ja Naviter Oy:n perustaja Anni Linnavirta, bloggaaja, vaikuttaja Katja Kokko sekä luonnonkosmetiikan valmistaja Virpi Raipala-Cormier.

Naviter Cosmetics on perheyritys. Kuvassa Anni, Valto, Arttu , Santtu ja Henna Linnavirta.

Ensimmäistä kertaa järjestetyn ”Who\’s Who in Green Beauty Scandinavia” –kilpailun esikuva on Iso-Britannian arvostettu ”Who\’s Who in Natural Beauty”-kilpailu. Ehdokkaat kerättiin pohjoismaisten luonnonkosmetiikkayritysten ehdotuksista. Varsinaisen TOP10-listan valitsi Suomesta, Ruotsista, Tanskasta, Norjasta sekä Iso-Britanniasta koostunut raati. Pro Luonnonkosmetiikka ry edusti raatia Suomesta.
Suomalaisia alan tekijöitä  kuvattiin ansioituneiksi asiantuntijoiksi ja iloisiksi alan edistäjiksi. Raati perusteli heidän valintaa näin:
Anni Linnavirta on luonnonkosmetiikkamerkki EkoPharman takana ja Naviter Oy:n perustaja. Hän on tehnyt töitä kehittääkseen luonnonkosmetiikka erityisesti herkkäihoisille. Hän on inspiroinut satoja kauneusalan ammattilaisia valitsemaan luonnollisia tuotteita omiin kauneushoitoloihinsa.

Naviter Cosmeticsin EkoPharma-kasviväri on kotimainen hiusväriammattisarja kampaamokäyttöön.

Katja Kokko on tunnettu kirjailija, bloggaaja, vaikuttaja ja luonnonkosmetiikan asiantuntija. Kukaan Suomessa ei henkilöidy luonnonkosmetiikkaan kuten Katja Kokko.”
Virpi Raipala-Cormier on tehnyt töitä luonnonkosmetiikan eteen jo 1980-luvulta. Hän on luonnonkosmetiikkamerkki Frantsilan perustaja ja tunnettu kasviasiantuntija. Upea persoona, joka uskoo siihen mitä tekee ja levittää ympärilleen luonnollisen kauneuden ilosanomaa.

Koko TOP-10 lista:
1. Emma Bergqvist
2. Maria Åkerberg
3. Katja Kokko
4. Hannah Sjöström
5. Virpi Raipala-Cormier
6. Linda Öhrström
7. Anni Linnavirta
8. Susanna Hövenäs
9. Johanna Bjurström
10. Marina Engervik

Uusin lehti

Tilaa Pinni tästä!