Muistathan että ammattilehtenä PINNI on täysin verovähennyskelpoinen!

Vieso -uutta Suomessa! Joko olet ehtinyt tutustua?

Vieso -uutta Suomessa! Joko olet ehtinyt tutustua?


 

Tarinani:

Tämä tuotesarjan tarina alkaa kahden vuoden takaa. Olin hiusalan ammattilaisena etsinyt pitkään tuotesarjaa, missä olisi vähemmän synteettisiä ainesosia sisältävä ja se olisi selkeästi luonnollisempi kuin  sillä hetkellä tuntemani sarjat. Tuotesarjan halusin olevan myös erittäin  laadukas, hyväntuoksuinen ja myös hyvännäköinen! Etsinnöistä huolimatta en löytänyt Suomesta tällaista.  Omat  vaatimuksensa asetti oma pitkä alan kokemus ja sen kautta korkea vaatimustasoni tuotteiden suhteen.

Etsintä jatkui ja messut Italiassa kutsuivat. Vieso-sarja jäi mieleeni messuilla ja testiinhän se sitten meni. Vuoden testailun jälkeen olin innostunut ja vakuuttunut tuotteiden toimivuudesta. Ensimmäiset Viesot saapuivat varastooni 2018 keväällä.

Kuluttajien vastaanotto on ollut erittäin positiivinen ja kiitosta on tullut toimivuudesta ja tuoksuista. Nyt olisin valmiina jakamaan Vieso-elämyksen myös sinun kanssasi.

T. Päivi Kuusisto 

 

 

VIESO-tuotteet eivät sisällä silikoneja, sulfaatteja, cocamine deaa, parabeeneja, mineraaliöljyjä/parafiiniä/vaseliinia, propylene glycolia. Tuotesarja on koostettu luomulaatuisista luonnollisista raaka-aineista. Vieso -tuotteet ovat GMP – ja FDA -sertifioitua kosmetiikkaa.

VIESO tarjoaa kauniit myyvät pakkaukset, isot tuotekoot – edullisempi hinta – vähemmän jätettä.

 

VIESO perustettiin vuonna 1974  Valensolessa Kaakkois-Ranskassa.

VIESO:n perustaja, biologi Guillaume Ducos, uskoo että hunaja koostuu mehiläisten keräämistä kauniista kristalleista. Johtuen teollisten kemikaalien aiheuttamista monista vaaroista, mehiläiset ovat tänä päivänä uhanalaisia. Jo Einstein sanoi että jos mehiläiset häviävät, ihmisillä on enää muutama vuosi elinaikaa. Tämän vuoksi mehiläisten ja luonnon suojelu on tärkeä osa VIESO:n periaatteita ja toimintaa.

Guillaume Ducos hyödyntää osaamistaan ja luonnon tietämystään valmistaessaan hiustenhoitotuotteita. Käyttämällä luonnon raaka-aineita ja eteerisiä öljyjä, VIESO haluaa valmistaa parhaat mahdolliset tuotteet hiuksillesi. VIESO luo uudet reseptinsä huolellisesti ja valitsee raaka-aineensa tarkasti.

 

 

Shampoissa ja hoitoaineissa on seitsemän eri linjaa erilaisille hiuspohjille ja hiuksille, ja juuri siksi tuotteista on helppo valita juuri se oikea. Tuotelinjat ovat Ylang-Ylang (värjätty hius), Laventeli (hento ja rasvoittuva hius), Argan oil (korjaava ja ryhdistävä), Perilla (hilse ja erityisen rasvoittuva hius), Sypressi (hiustenlähtöön), Hunaja (ravitseva ja kosteuttava), Bulgarian ruusu (kiharalle tai silottavuutta kaipaavalle hiukselle). Tuotteet soveltuvat erityisen hyvin myös suomalaiselle hiukselle, koska tuotteet eivät sisällä sulfaatteja ja näin ollen shampoo pesee helävaraisen pehmeästi herkkää  ja hentoakin  suomalaista hiusta samalla tehokkaasti hoitaen. Tuoksut ovat valloittavat. Tuoksut tulevatkin aidoista eteerisistä öljyistä!  Tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita. Säilöntäaineena käytetään parabeenien sijaan erittäin  pieni määrä Phenoxyethanolia,  joka on hyvin siedetty säilöntäaine ja  apteekkikosmetiikassakin paljon käytetty säilöntäaine.

Tehohoidot  ja hiusta kiillottavat sekä  silottavat hoitotuotteet ovat upeita ja supertoimivia  eivätkä sisällä silikoneja.

Hiuspohjan hoitoon löytyvät hiuspohjaan jätettävät hoitouutteet, jotka ovat säilöntäainevapaita. Tehoaineet on pakattu ampulleihin, joita on erittäin helppo käyttää.

Hiusseerumit ovat myös ampullipakattuja ja toimivat hiuksiin jätettävinä tai tehonaamioiden joukkoon laitettavana. Tästä on helppo räätälöidä liikkeeseen upeita erikoishoitoja yksilöllisesti asiakkaan tarpeeseen.

Muotoilutuotteinasarjasta löytyvät upean tuoksuiset ja ’puhtaat’ muotoiluvoiteet, geelit, vahat, suolasuihkeet ja lämpösuojasuihkeet. Nämä muotoilutuotteet eivät jätä kerrostumia hiuksiin  eikä hius jää raskaan tuntuiseksi.

Tekniseen ammattikäyttöön sarjasta löytyy permanenttiaineet normaalille ja käsitellylle hiukselle.

Suojataksemme luontoa, sitoudumme myös tuottamaan vähemmän jätettä, kierrättämään, käyttämään aurinkoenergiaa ja pakkaamaan tuotteemme kierrätettyyn kartonkiin. VIESO ei myöskään testaa tuotteitaan eläimillä.

 

VIESO:n päätavoitteet ovat ’käytön nautinto’, ’tehokkuus’ ja ’elinvoima’..

 

Miksi valita VIESO- tuotesarja?

Haluatko erottua tuotevalikoimallasi? VIESO -sarjaa on tuotu maahan vasta vuoden ajan ja se on piristävä ja erilainen laadukas uutuus. Vieso on tietenkin saatavana vain parturi- kampaamoista! VIESO -tuotteiden helppokäyttöisyys ja isokokoiset  pumppupullot ovat saaneet kiitosta ja myyvät hyvin.

Tätä tuotesarjaa ei löydy edullisemmin verkkokauposta  ja tuotteita tullaan hakemaan uudelleen juuri sinun yrityksestäsi. Jälleenmyyjien katteet ovat 38-50% riippuen tuotevalikoimasi laajuudesta. Suositushinta kuluttajalle on shampoolla 28 € (400 ml),  hoitoaineen 29 € (400 ml), muotoilutuotteet 18-28 € , tehonaamiot 35 € ja ampullipakatut seerumit ja uutteet 35-40 €.

Shampoot ja hoitoaineet ovat siis 400 ml pulloissa ja ammattikäyttöön löytyy 800 ml tuotekoko. Muotoilutuotteet ovat 250 ml pulloissa ja näistä löytyy myös ammattikäyttökoko 400 ml. Naamiot ovat kokoa 350g ja 500g. Ampullipakkaukset ovat  5- ja 10 kpl pakkauksissa.

Tuotekoulutus liikkeeseesi on saatavana aina kun sitä tarvitset  ja tietenkin veloituksetta. Edustaja tulee käymään luonasi  aina tarvittaessa.

Pienen tukkurin etuna on, että voimme palvella sinua myös iltaisin ja viikonloppuisin ja tilaukset hoituvat joustavasti niin sähköpostilla kuin verkkokaupankin kautta (www.lavande.fi). Tilata voit niin monta tuotetta kun haluat. Verkkokauppaan tarvitset vain omat aletunnuksesi ja tilaaminen on sen jälkeen super helppoa.  Tilaa silloin kun parhaiten ehdit. Aletunnukset saat tilaamalla ne  sähköpostilla: lavande.import@mail.com tai soittamalla puh.           040 7052257

Käy liittymässä Facebookissa ryhmään Vieso Ammattilaisille! Pääset mukaan ammattilaisten ’pöhinöihin’ 😉

Toivotan juuri sinut mukaan vihreämpään ja iloiseen  Vieso-tiimiin. Jään odottamaan viestiäsi.

T: Päivi/ Vieso Finland

Uusin lehti

Tilaa Pinni tästä!