Muistathan että ammattilehtenä PINNI on täysin verovähennyskelpoinen!

NOAH HIUSTENHOITOSARJA

NOAH HIUSTENHOITOSARJA


NOAH HIUSTENHOITOSARJAN TUOTTEISSA PÄÄRAAKA-AINEENA OVAT KASVIUUTTEET JA ETEERISET ÖLJYT

 

Italialainen hiustenhoitosarja NOAH on uusi Suomen markkina-alueella.

Kampaamoihin suunnatun tuotesarjan pääraaka-aineina ovat kasviuutteet ja eteeriset öljyt, jotka on uutettu luomukasveista ja -kukista perinteisillä tekniikoilla. Sarja on kehitetty edistyksellisen tieteellisen tutkimustyön tuloksena.

Tehokkaat ja ympäristöystävälliset tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille. Italiassa valmistetuissa tuotteissa käytetään tehoaineina muun muassa mustapippuria, minttua, islanninjäkälää, basilikaa ja hyaluronihappoa.

Kampaamo Pesulasta, I Make Your Hairday -verkkokaupasta ja sen blogista tunnettu kampaamoalan asiantuntija Mikko Helin on NOAH-hiustenhoitosarjan brändilähettiläs sekä maahantuoja.

NOAH -tuotteet eivät sisällä silikoneja, parabeeneja, parafiinia, mineraaliöljyjä, dietanoliamiinia tai natriumlauryylisulfaattia. Tehoaineina tuotesarjassa on käytetty muun muassa vihreää teetä, basilikaa, mustapippuria, minttua, jogurttia, orapihlajaa, islanninjäkälää ja nokkosta.

Sarja toimii täydellisesti Curlygirl-methodiin.

Yal-sarjan tähtiraaka-aine on hyaluronihappo. Se on kosmetiikka-alan tämän hetken trendikkäin tehotuote. Hyaluronihappo on tehokas kosteuttaja, joka pystyy sitomaan jopa 100 kertaa oman painonsa verran vettä. Tämän ominaisuutensa ansiosta se tuuheuttaa, kosteuttaa ja antaa elastisuutta hiuksille. 

– Löysin NOAH -sarjan syksyllä 2018 alan messuilta Italiasta. Päätin heti, että tämä tuotesarja on saatava Suomeen. Vakuutuin tuotesarjan tehokkuudesta sen perusteellisen tutkimustyön perusteella  ja aloitin  työstämään maahantuontisopimusta yrityksen kanssa. NOAH tarjoaa jotain uutta ja erilaista, jollaista Suomesta ei vielä saa.

Kuluttajien vastaanotto on ollut erittäin positiivinen ja kiitosta on tullut erityisesti tuoksumaailmasta. Nyt olen innoissani valmis jakamaan NOAH elämyksen kanssasi!

Terveisin: Mikko

Tilauksesi pystyt hoitamaan verkkokauppamme kautta (www.imakeyourhairday.fi). Sivustolla pystyt rauhassa tutustumaan tuotteisiin sekä Curlygirl- tuoteosioon. Verkkokauppaan tarvitset vain omat aletunnuksesi. Aletunnukset voit tiedustella sähköpostilla: imakeyourhairday@gmail.com tai soittamalla puh: 040 518 2083

 

Nettikauppa osioon linkki:

https://imakeyourhairday.fi/

Uusin lehti

Tilaa Pinni tästä!