Briogeo – Superfoodeja hiuksille


 

Briogeo on salonkilaatuinen hiustenhoitosarja, jonka raaka-aineina on hyödynnetty kasvipohjaisia uutteita ja superfoodeja, kuten lehtikaali- ja matcha-uutteita. Kaikki tuotteet ovat 93-100% luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettuja, mutta niihin on kuitenkin lisätty synteettisiä aineita tehokkuuden ja säilyvyyden takaamiseksi. Jokaisen tuotteen pohjana toimii yhdistelmä luonnollisia öljyjä, vitamiineja ja antioksidantteja. Tuotteet eivät sisällä silikoneja, sulfaatteja, ftalaatteja, parabeeneja, dietanoliamiinia (DEA) eikä keinotekoisia väriaineita. Suurin osa tuotteista sopii suosittuun Curly Girl -metodiin.

Briogeon on perustanut yhdysvaltalainen Nancy Twine, joka sai ensikosketuksensa luonnonmukaisten kauneustuotteiden maailmaan jo 5-vuotiaana. Nancy vieraili usein isoäitinsä luona West Virginiassa, jossa hän omaksui roolinsa apukokkina, isoäidin tehdessä kotitekoisia kauneudenhoitotuotteita. Parikymppisenä Nancy muutti New Yorkiin ja joutui vaihtamaan kotitekoiset tuotteensa kaupan valikoimista löytyviin luonnontuotteisiin. Hän huomasi nopeasti, etteivät markkinoilta löytyvät luonnonmukaiset tuotteet täyttäneet suorituskyvyllisiä lupauksiaan. Tästä inspiroituneena Briogeo syntyi pienessä yksiössä keskellä New Yorkia, hänen isoäitinsä reseptien sekä Nancyn värvänneen kemistitiimin avulla.

Nancy Twine

Tuotesarjat:

DON’T DESPAIR, REPAIR! — VAURIOITUNEILLE JA KUIVILLE HIUKSILLE

BE GENTLE, BE KIND — NORMAALEILLE JA KIILLOTTOMILLE HIUKSILLE

SCALP REVIVAL — KUIVALLE JA ÄRTYNEELLE HIUSPOHJALLE

BLOSSOM & BLOOM — OHUILLE JA HENNOILLE HIUKSILLE

CURL CHARISMA — KIHARILLE HIUKSILLE

FAREWELL FRIZZ — PÖRRÖISILLE HIUKSILLE

B.WELL — IHON, HIUSTEN JA HIUSPOHJAN HYVINVOINTIIN

”Briogeo yllätti minut positiivisesti. Se on ensimmäinen kokeilemani luonnollisiin raaka-aineisiin perustuva hiustenhoitosarja, joka aidosti sopii myös meidän pohjoismaalaisten hennolle hiuslaadulle. Hiukset tuntuvat puhtaan raikkaalle ja tuuhealle, ja päänahka voi hyvin.”

Mikko Vainio, hiusmuotoilija, kampaamo Hius-Loisto

Mikko Vainio

Briogeo-asiantuntija Mikko Vainion yksi suosikeista on Scalp Revival -sarjan uusin tulokas, hiuspohjaa hoitavia raaka-aineita sisältävä kuivashampoo, joka ei kuivata päänahkaa ja jolla saa raikkaan, puhtaan tunteen hiuksiin pesujen välillä.

 

Kaikki Briogeo-tuotteet ovat vegaanisia ja gluteenittomia. Merkin pakkaukset on myös valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja ne ovat 100% uudelleenkierrätettäviä. Koska rehellisyys merkitsee Briogeolle paljon, luonnosta peräisin olevien raaka-aineiden prosentuaalinen määrä on merkattu erikseen jokaiseen tuotteeseen kuin myös niiden alkuperäkin.

NBI Nordic Beauty Import Oy

Eteläranta 6A

00130 Helsinki

050 303 0637

info@nordicbeautyimport.com

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Pirjo Kallio 040 501 5263

pirjo@nordicbeautyimport.com