Muistathan että ammattilehtenä PINNI on täysin verovähennyskelpoinen!

Four Reasons – Tunne itsesi kauniiksi

Four Reasons – Tunne itsesi kauniiksi


Me uskomme elämän ihanaan epätäydellisyyteen. Me uskomme ihmisiin, intohimoon, aitouteen ja sinuun. Me uskomme, että jokainen on kaunis omana itsenään, jokaista hiussuortuvaa myöden. Me uskomme, että voimme olla sinulle täydellinen kumppani työssäsi. Sellainen, joka innostaa, inspiroi, tukee ja on läsnä. Yhteinen missiomme on saada jokainen tuntemaan itsensä kauniiksi.

 

Arvomme

 

Nämä arvot ohjaavat käytännön toimintaamme. Ne näkyvät viestinnässämme ja tuntuvat tuotteissamme – Four Reasons on tarina yksilöllisestä kauneudesta.

 

#1 WE

Me Four Reasonsilla olemme perhe – äänekäs, hillitty, räiskyvä, naurava, luova, joskus vähän outo. Jokainen meistä on omanlaisensa. Sovit hyvin joukkoon.

 

#2 LOVE

Intohimo. Juuri sen takia me teemme tätä. Se on parasta. Se kipinöi, kasvaa ja rikkoo kaavoja. Se on rohkeutta värittää yli viivojen.

#3 REAL

Arvostamme aitoutta. Tuotteemme ovat kauniita katsoa ja vielä ihanampia käyttää. Ne on tehty parhaista raaka-aineista vastuullisesti, ja ne täyttävät tiukat laatukriteerit. Ne toimivat, se on niin yksinkertaista.

#4 YOU

Tiedämme, että elämä voi olla ihanaa, surullista, hauskaa, tylsää, mutkatonta ja mutkallista. Yhdessä voimme tehdä asiakkaan hyvistä hiuspäivistä mahtavia ja huonoistakin parempia. Haluamme, että sinä ja asiakkaasi tunnette olevanne parhaimmillanne omana itsenänne.

 

Nämä ovat meidän neljä syytämme. Mitkä ovat sinun?

 

Täydellinen kumppani sinulle

Olemme nousseet Kampaamoalan yrityskuvatutkimuksessa kampaajien ykkösostopaikaksi Suomessa. Tuotteemme on koettu parhaiksi hinta-laatusuhteeltaan, toimitukset nopeimmiksi ja varmimmiksi sekä edustajat ja maksuehdot hyviksi. Olemme superiloisia ja kiitollisia saamastamme palautteesta.

Nämä neljä syytä tekevät meistä täydellisen kumppanin juuri Sinulle:

#1 LOISTAVAT, VASTUULLISET TUOTTEET

Monipuolinen tuotevalikoimamme pitää sisällään kaiken, mitä kampaamoalan ammattilainen tarvitsee. Saamme asiakkailtamme kiitosta tuotevalikoiman jatkuvasta kehittämisestä ja uusien tuotteiden tuomisesta markkinoille, hyvistä erikoistarjouksista ja ennen kaikkea ylivoimaisesta hinta-laatusuhteesta.

Tekniset tuotteemme kehitetään yhteistyössä Euroopan parhaimpien kosmetiikkatehtaiden kanssa, ja tuotteiden soveltuvuus kotimaan markkinoille varmistetaan tekemällä tuotetestausyhteistyötä suomalaisten hiusalan ammattilaisten kanssa.

Haluamme tuotteidemme sisältävän vain parhaita raaka-aineita, myös eettisestä näkökulmasta. Luo tuotteidemme vastuullisuudesta täältä:  https://fourreasons.fi/tuotteet

 

#2 INSPIROIVAT KOULUTUKSET JA TAPAHTUMAT

Monipuolinen koulutustarjontamme auttaa pitämään ammattitaitoasi yllä ajanmukaisesti. Koulutustarjontamme sisältää osaamista syventäviä leikkaus-, värjäys- ja kampauskoulutuksia. Uusille asiakkaillemme tarjoamme myös teknisten tuotteidemme käyttökoulutuksen. Koulutusten kantavana voimana on vahva liiketyöläheisyys, ja niiden teemat on sidottu ajankohtaisiin trendeihin ja liiketyössä käytettäviin tekniikoihin. Koulutustiimimme koostuu pitkän linjan kampaamoalan ammattilaisista.

Koulutustiimimme ammattitaito on vain puhelinsoiton päässä. Kun kaipaat neuvoa vaativan värjäystyön suhteen tai tarkempaa opastusta jonkin tuotteen käytössä, voit soittaa meille. Kouluttajamme vastaavat teknisiin kysymyksiin arkisin klo 9–17 numerossa 0400 499 438.

Tutustu koulutustarjontaamme täältä: https://fourreasons.fi/ammattilaisille/koulutukset-ja-tapahtumat

#3 TOIMIVAA MARKKINOINTIA JA LISÄKIPINÄÄ MYYNTIISI

Monikanavaisen kuluttajamarkkinoinnin lisäksi palvelemme kampaamoita tarjoamalla maksuttomat markkinointi- ja myynninedistämismateriaalit kaikille tuotteillemme. Ne pitävät sisällään kampaamoissa ja niiden digitaalisissa kanavissa tarvittavat materiaalit tuotehyllyistä, hiusmuotijulisteista ja displaymainonnasta aina somemainoksiin ja bannereihin saakka. Tuotemyyntiä tukevat myös vaihtuvat kuluttajakampanjamme.

Kampaamoalan otantatutkimuksen mukaan ammattilaiset kokevat kuluttajamainontamme alan tehokkaimmaksi.

Tutustu materiaalipankkiimme täältä: https://fourreasons.fi/ammattilaisille/materiaalipankki

#4 AINUTLAATUISTA ASIAKASPALVELUA

Asiakaspalvelu- ja myyntitiimissämme sinua palvelevat myyntikonsulttimme sekä asiakaspalvelutiimimme. Myyntikonsulttiverkostomme on kampaamoalan suurin, mikä mahdollistaa henkilökohtaisen palvelun kaikille asiakkaillemme valtakunnallisesti. Puolueettomassa kampaamoalan yrityskuvatutkimuksessa olemme saaneet kiitosta asiantuntemuksesta, liikkeiden erityistarpeiden huomioimisesta sekä käyntitiheydestä, käyntien täsmällisyydestä ja tavoitettavuudesta.

Pyrimme kampaamoalan yrittäjien kanssa kumppanuuteen, jossa yhteinen päämäärämme on kannattava kasvu. Kehitämme jatkuvasti palvelutarjontaamme vastaamaan kaikkiin kampaamoliiketoimintaa koskeviin haasteisiin.

Tutustu meihin ja ota yhteyttä: https://fourreasons.fi/ammattilaisille/ota-yhteytta

Uusin lehti

Tilaa Pinni tästä!