Kepro S.p.A. 

Arvostettu italialainen

 

 

Kepro S.p.A. on jo 30 vuotta kunniakkaasti kauneusalalla toiminut italialainen perheyritys. Yrityksellä on 45 myymälää ja yli 60 000 kanta-asiakasohjelman piiriin kuuluvaa asiakasta. Kepro S.p.A. valikoima kattaa yli 22 000 kauneusalan tuotetta ja tarviketta. Tällä hetkellä se toimittaa tuotteitaan ympäri maailman 60 eri maahan ja on vuosien varrella noussut arvostetuksi kauneusalan toimijaksi. Yritys palvelee kauneusalan ammattilaisia, tukkuliikkeitä sekä myy tuotteitaan suoraan myös kuluttajille.

 

 

 Laadukkaita ammattituotteita

 

Kepro S.p.A. valmistamat tuotteet ovat korkealaatuisia, Italiassa kehitettyjä sekä valmistettuja kauneus- ja kampaamoalan ammattituotteita. Tuotteet ovat syntyneet kauneusalan ammattilaisia kuunnellen ja heidän tarpeisiinsa vastaten. Siksi niissä yhdistyvät näyttävä pakkausdesign, laadukas tuote sekä järkevä hinta. Yrityksen yksi perusajatuksista on tarjota ammattilaatuisia tuotteita myös kotikäyttöön yhä laatutietoisemmille kuluttajille – erinomaisella hinta-laatu-suhteella tietenkin.

 

 

Laaja tuotevalikoima

 

Kepro S.p.A. kattavasta valikoimasta löytyy sarjoja niin hiuksille kuin iholle– niin naisille kuin miehillekin.

 

Yrityksen kiistatta tunnetuin helmi on yli 20 tuotelinjaa sisältävä KayPro hiustenhoitotuotesarja. Laajasta sarjasta löytyvät tuotteet hiustenhoidon hemmotteluhetkiin kaikille hiuslaaduille hiusten iästä, kunnosta tai väristä riippumatta. Sarja tarjoaa tuotteet myös mm. keratiinikäsittelyn ylläpitoon ja hiuspohjaongelmista kärsiville. KayPro hiustenhoitotuotesarja palvelee myös luonnonmukaisia tuotteita arvostavia sekä hiusten hopeatuotteita ihannoivia. Sarja sisältää niin shampoita ja hoitoaineita kuin maskeja, öljyjäkin. Kattava tarjonta ja tuotteiden varma italialainen laatu tekevät KayPro sarjasta kiistatta yhden hiustenhoitotuotteiden nousevista tähdistä! KayPro tuotteet ovat nousseet jo monen kampaamon jokapäiväisiksi luottotuotteiksi pesupaikoille ja myös jälleenmyyntihyllyihin kampaamoasiakkaiden ostettaviksi.

 

 

Kepro S.p.A. hiusvärit ovat tunnettuja tasaisesta laadustaan, runsaasta pigmentistään sekä tyytyväisestä asiakaskunnastaan. Kaikki Super Kay, KayColor, iColori ja ammoniakiton Caviar Supreme ovat vakiinnuttaneet paikkansa kampaamojen värisarjoina. Värin ylläpitämiseen ja erikoisefektien tekemiseen Kepro S.p.A. valikoimasta löytyvät taittavat KayPro Color_Mask hoitotuotteet sekä intensiiviset KayDirect suoravärit.

 

Yritys valmistaa myös miehille suunnattua näyttävää Beard Club tuotesarjaa. Sarjaan kuuluvat nykyiaikaisen miehen hiusten ja parran muotoilu- sekä värjäystuotteet.

 

Kepro S.p.A. viime vuosien ehdottomaksi ihonhoitotuotehitiksi on noussut The Black Mask kasvonaamio.

 

Yritys on tuotekehityksessään innovatiivinen ja lanseeraa tasaisin väliajoin uusia tuotteita ja kokonaisia tuotesarjoja. Monipuoliset, ajassa olevat tuotteet ovatkin Kepro S.p.A. ehdoton valttikortti.

 

 

Kepro S.p.A. tuotteita maahantuo Hairmail Oy.

www.hairmail.net. puh 0925 385 800