KOCOSTAR


Korealainen KOCOSTAR on saavuttanut suuren suosion kekseliäillä naamioillaan. Sen innovatiiviset tuotteet ovat tunnettuja jo yli 20 maassa! Ihonhoidosta hauskaa ja vaivatonta tekevän KOCOSTARin vahvuuksia ovat sekä tuotteiden luovuus että niiden laadukkuus ja edulliset hinnat. Tuotteet ovat erinomaisia lisämyyntituotteita, ja monet tykkäävät myös tarjota esimerkiksi hydrogeelisiä silmänalusnaamioita lisäpalveluna asiakkaalle hoidon yhteydessä.

 

KOCOSTAR on erikoistunut erilaisiin naamioihin, erityisesti suuressa suosiossa oleviin kangasnaamioihin. Sen hittituotteita ovat hedelmäviipaleita muistuttavat Slice Mask -kangasnaamiot, jotka asetellaan kasvoille yksi pala kerrallaan. Hauskat naamiot ovat täynnä ihoa hellivää hoitonestettä. Merkin myydyimpiä tuotteita ovat Happy Mask -naamiot, jotka ovat koko kasvoille asetettavia perinteisiä kangasnaamioita. Linjasta löytyy omat naamionsa niin tehokosteutukseen, ihon kirkastamiseen kuin epäpuhtauksienkin hoitoon.

Erityisen suosittuja lisämyyntituotteita ovat myös silmänalusille ja huulille tarkoitetut hydrogeelinaamiot, jotka lukitsevat iholle kosteuden. Silmänalusnaamiot lisäksi myös häivyttävät pieniä juonteita, tasoittavat silmänalusten väriä ja auttavat laskemaan turvotusta. Vinkki: Niitä voi säilyttää myös jääkaapissa, jolloin niiden turvotusta laskeva vaikutus tehostuu entisestään.

KOCOSTAR huomioi kauneudenhoidon kokonaisvaltaisesti, joten myös hiukset ja vartalo on huomioitu. Valikoimaan kuuluvatkin siis myös mm. ihoa kosteuttavat jalka- ja käsinaamiot, hiuksia hellivä hiusnaamio ja suositut kuorintasukat. Kuorintasukat ovat tehokas hoitokeino poistamaan jalkojen kovettumia ja kuivaa ihoa.

 

Tee ihonhoidosta hauskaa KOCOSTAR-tuotteilla!

https://pro.nobebeauty.fi/

NBI Nordic Beauty Import Oy

Eteläranta 6A

00130 Helsinki

050 303 0637

info@nordicbeautyimport.com

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Pirjo Kallio 040 501 5263

pirjo@nordicbeautyimport.com