Pinni Nordic Hair Star 2020 -kilpailutöille lisäaikaa. Arviointikriteerit pysyvät silti keväisinä Fashion Look -tyyliin.


Pinni Nordic Hair Star -tapahtuma siirtyy syyskuulle. Tämä tarkoittaa myös, että Pinni Nordic Hair Star 20 -kilpailun finaali käydään tällöin 11. syyskuuta, kilpailuaikaa on pidennetty heinäkuun loppuun ja kilpailijoille ilmoitetaan finaaliin pääsystä elokuun puolivälissä. 

Vaikka tapahtuma on siirtynyt syyskuulle ja kilpailuaikaa on nyt pidennetty heinäkuun loppuun, pysyvät töiden arviointiperusteet samoina. Näin varmistetaan, että jo kuvansa kisaan lähettäneet ovat samalla viivalla myöhemmin kisatyönsä palauttaneiden kanssa. Kilpailuaikaa pidennettiin, jotta mahdollisimman moni kilpailija pääsisi osallistumaan kisaan koronakriisin aiheuttamista hankaluuksista huolimatta.

Mallille tulee siis toteuttaa tämän kevään trendikäs hius- ja kokonaistyyli teemalla Fashion Look. Kuvassa haetaan muodikasta ja persoonallista kokonaisuutta, joka sellaisenaan sopii Pinnin kansikuvaksi. Kuva saa olla rajattu lähikuva kasvoista tai kokovartalokuva tai molemmat. Yksi kilpailija saa halutessaan osallistua kilpailuun useammalla työllä.

Aikataulumuutosten takia voittotyö tullaan julkaisemaan PINNIN tuplanumeron 8-9 kansikuvana. Tämä lehti ilmestyy 29.10. (Kansikuva tulee siis syksyisestä ajankohdasta huolimatta olemaan keväisen trendikäs, kuten kilpailijoita on alunperin ohjeistettu).

Finalisteille ilmoitetaan henkilökohtaisesti pääsystä finaaliin perjantaina 14. elokuuta 2020.
HUOM! Nordic Hair Star -kilpailuun lähetettyjä kuvia ei saa julkaista ennen kilpalun tuloksia muissa lehdissä tai sosiaalisessa mediassa. Mikäli näin käy, kilpailija diskataan kisasta.
Alla linkit aiemmin aiheesta pinni.fi-sivuilla julkaistuihin jutuihin, joista löytyy tarkemmat kisatiedot.

Menestystä kilpailuun!
Lippuja tilaisuuteen:
https://verkkokauppa.vanhaylioppilastalo.fi

 

Pinni Nordic Hair siirtyy – uusi päivä 11.9.2020

Sinustako Pinni Nordic Hair Star 2020?

Lisää Pinni-lehden juttuja koronateemalla:
https://www.pinni.fi/korona/