Voittajat 2020

Pinni Nordic Hair Star 2020 on Jussi Suominen  Stage 11 Helsinki -liikkeestä!

Pinni Nordic Hair Star -hiusmuotikuvakilpailun voittajaksi kruunattiin Pinnin virtuaalitapahtumassa 11.9. perjantaina Jussi Suominen.

HIUKSET: JUSSI SUOMINEN STAGE 11 HELSINKI.
Malli: Jenna Rönkkö.
Makeup: Nina Honkanen.
Asu: Vejits
Kuva: Eero Kokko.

Hopeaa sai
Jasmin Hurskainen Q Hairista Helsingistä.

Hiukset: Jasmin Hurskainen, Q Hair, Helsinki.
Meikki: Ott Vagula.
Malli: Iris Haapanen.
Kuva: Eero Kokko.

Pronssia voitti
Erja Heino Q Hairista Helsingistä.

Hiukset: Erja Heino, Q Hair, Helsinki.
Kuva: Sedin Klapuh.
Post-production: Eero Kokko.

-KAMPAAJASARJA-

Kampaajasarjan voittaja on:
Jussi Suominen, Stage 11 Helsinki

HIUKSET: JUSSI SUOMINEN STAGE 11 HELSINKI.
Malli: Jenna Rönkkö.
Makeup: Nina Honkanen.
Asu: Vejits
Kuva: Eero Kokko.

Kampaajasarjan II sija:
Jasmin Hurskainen, Q Hair, Helsinki

Hiukset: Jasmin Hurskainen, Q Hair, Helsinki.
Meikki: Ott Vagula.
Malli: Iris Haapanen.
Kuva: Eero Kokko.

Kampaajasarjan III-sija:
Erja Heino, Q Hair, Helsinki

Hiukset: Erja Heino,
Q Hair, Helsinki.
Kuva: Eero Kokko

Kampaajasarjan IV-sija
Saara Baker, Black Label Hair and Artista Helsingistä

Hiukset: Saara Baker, Black Label Hair & Art, Helsinki.
Malli: Janika Ylitie
Make-up: Katjaana Bryant.
Kuva: Emilia Alariesto

Kampaajasarjan viides sija:
Santeri Starck, Koko by Vili Ketola-liikkeestä Tampereelta.

Hiukset: Santeri Starck, The Spotlight, Tampere.
Malli: Milla Lähtevänoja.
Kuva: Reija Vilmi.


– PARTURISARJA –
Parturisarjan voittaja on:
Erja Heino, Q Hair, Helsinki

Hiukset: Erja Heino, Q Hair, Helsinki.
Kuva: Sedin Klapuh.
Post-production: Eero Kokko.

Parturisarjan II-sija:
Mira Pitkänen, Hiusstudio Art, Akaa

Hiukset: Mira Pitkänen, Hiusstudio Art, Akaa.
Kuva: Petri Salo.

Parturisarja III-sija:
Laura Harju, Prof Hair Design, Tampere

Hiukset: Laura Harju, Prof Hair Design, Tampere.
Malli: Markus Keskikallio.
Kuva: Antti Moilanen.

Parturisarjan neljäs sija:
Jenni Halonen, M Roomista Hämeenlinnasta.

Hiukset: Jenni Halonen, M Room, Hämeenlinna.
Kuva: Eero Kokko.

Parturisarjan viides sija:
Steven Liiders, Q Hairista Helsingistä.

Hiukset: Steven Liiders, Q Hair, Helsinki.
Malli: Joel Tevelin.
Kuva: Sedin Klapuh.

Pinni onnittelee kaikki voittajia!

 

Pinni Nordic Hair Star 2020 kisatyöt

Pinni Nordic Hair Star 2020 -hiuskuvakilpailuun osallistui 83 upeaa ja ammattimaista kilpailutyötä kahteen eri sarjaan: Kampaajat-sarjaan (naismalli) saapui 59 kisatyötä ja parturit-sarjaan (miesmalli) saapui 24 kisatyötä.
Kuvien yhteydessä myös sijoitus sarjoittain. Tuomariston tarkat pisteet löydät Tuomaristo-osiosta!

-KAMPAAJASARJA-

-PARTURISARJA-

Tuomaristo 2020

Pinni Nordic Hair Star 2020 -kilpailun tuomariston pisteet:

Alla olevalla videolla tuomarit antavat 12 pisteen arvoisen ”superfinaaliäänensä” yhdelle finalistille ja kertovat, mikä työssä viehätti:

 

PINNI NORDIC HAIR STAR 2020 -TUOMARISTO

NHS Kilpailuohjeet 2021

Pinni NHS 21-kisa on avoin kaikille yli 18-vuotiaille pohjoismaisille kampaajille ja partureille, myös alaa opiskeleville. Sarjoja on kaksi: kampaajat (naismalli) ja parturit (miesmalli). Mallille tulee toteuttaa  trendikäs hius -ja kokonaistyyli, teemalla Fashion Look.
Kuvassa haetaan muodikasta ja persoonallista kokonaisuutta, joka sellaisenaan sopii marraskuun 2021 Pinnin kansikuvaksi. Kuva saa olla rajattu lähikuva kasvoista tai kokovartalokuva tai molemmat.

Ohjeet: 

KUVAFORMAATTI: Kuvan tai kuvien tulee olla pystymallisia, koossa A4, ja niiden tulee olla painokelpoisia (jpeg, resoluutio 300 dpi). Kilpailuun saa osallistua useammallakin kuvalla.

KILPAILUAIKA: Kilpailuaika alkaa 1.1. 21 ja päättyy 29.5.21. (Kuvien tulee olla Pinnin toimituksessa viimeistään lauantaina 29.5.21 kello 16.00)

MIHIN KUVAT LÄHETETÄÄN: Kuvat lähettäjätietoineen (myös kuvaaja) vain wetransfer.com -palvelinta käyttäen osoitteeseen: pinnipro@pinni.fi. Ilmoita selkeästi sarja, johon kuva on tarkoitettu kaikkine tietoineen, eli tekijä, malli, kuvaaja ja yhteystietosi. Kun kuvat on vastaanotettu Pinnissä ja ladattu, lähettäjä saa siitä kuittauksen. Samaan osoitteeseen voi tehdä lisätiedustelut kisasta.

KUKA VALITSEE KUVAT LOPPUKISAAN? JA MITÄ SIELLÄ TAPAHTUU?
Pinnin ja pohjoismaisten yhteistyökumppanilehtien toimitukset (Nordic Hair Alliance) sekä Pinni Nordic Hair Star ´21 -yhteistyökumppaneiden brändikouluttajat valitsevat kilpailuun osallistuneista 10 loppukilpailijaa, kummastakin sarjasta viisi.

Tuomaristo näkee kuvat anonyymeina, eli heille ei välitetä tekijätietoja lainkaan vaan arviointi perustuu ainoastaan valokuvaan. Finalisteille ilmoitetaan henkilökohtaisesti pääsystä finaaliin perjantaina 9. heinäkuuta 2021.  Finalistit kutsutaan lauantaina 11. syyskuuta 21 Helsingin Vanhalla ylioppilastalolla pidettävään NHS -tapahtumaan, jossa loppukilpailu järjestetään kaksiosaisena: päivällä livekilpailut, missä kisatyö viimeistellään kuvauskuntoon lavalla ja illalla livefinaali 700 hengen yleisön edessä, missä työt esitellään valmiina.

Kummastakin sarjasta tuomaristo arvioi työt paremmuusjärjestykseen sijat 5.-1., ja ensimmäiseksi sijoittunut on naisten tai miesten sarjan voittaja. Nämä julkistetaan lavalla 11.9.21.
Tuomaristo valitsee myös kaikista kymmenestä työstä ns. superfinaaliin Pinni Nordic Hair Star -voittokolmikon, joka voi olla eri tai samat kuin sarjavoittajat.

HUOM!: Kisan järjestää Pinni-lehti, eikä Nordic Hair Star -kilpailuun lähetettyjä kuvia saa julkaista ennen kilpailun tuloksia muissa lehdissä tai sosiaalisessa mediassa. Mikäli näin käy, kilpailija diskataan kisasta.

MUUTA: Pinni ei vastaa finaaliin päässeiden kilpailijan tai mallin matkakustannuksista. Pinni kustantaa pääkaupunkiseuden ulkopuolelta tuleville kilpailijalle ja mallille yhden hotelliyöpymisen (lauantai-sunnuntai). Osallistuessaan kilpailuun kilpailija hankkii malliltaan luvan käyttää kuvaa veloituksetta Pinnin ja yhteistyökumppaneiden eri medioissa ilman eri korvausta. Pinni ei myöskään maksa valokuvaajalle erillistä julkaisukorvausta, vaan jokainen kilpailija huolehtii siitä itse. Kilpailupäivänä kilpailija ja malli saavat finaalissa illallisen juomineen.

ONNEA KILPAILUUN!

 

Helsinkiläinen Jussi Suominen Stage 11 Helsingistä voitti Pinni NHS -kilpailun syyskuussa 2020. Mallina Jenna Rönkkö. Voittotyö koristi Pinnin syyskuun lehden kantta. Kilpailuun otti osaa 83 kisatyötä.

2019 ensimmäistä kertaa järjestetty, toukokuussa finaaliin huipentunut Pinni Nordic Hair Star 19 -hiusmuotikuvakilpailu oli menestys, sillä siihen otti osaa 74 hiusammattilaista. Kilpailun voitti helsinkiläinen Erja Heino, jonka kisatyö koristi kesäkuun Pinnin kantta.