Hittivärinä keltainen


Trendit 18, Fudge

Fudge on aina ollut ennakkoluuloton edelläkävijä. Kauden trendissä yhdistyy vahva väri sekä voimakas leikkaus. Fudge tarjoaa välineet kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomankin tuntuisiin värifantasioihin. Kesän jälkeen pehmeät pastellit vaihtuvat intensiivisempiin sävyihin. Ennen niin pelottava keltainen on noussut yhdeksi sesongin pääväreistä. Väriä tukee voimakas leikkaus. Mullet – takatukka on androgyyni malli joka voidaan helposti viimeistellä pehmeän naiselliseksi tai urbaanin uskottavaksi. Viimeistelyn keston takaavat Fudgen uudistuneet muotoilutuotteet.

Värjäys:

Hiukset vaalennettiin freehand-tekniikalla. Niihin maalattiin osio osiolta raitoja siveltimellä. Vaalennusaineena Fudge Speed ja 6% hapete.

 

 

 

Vaalennuksen jälkeen hiukset pestiin vahvistavalla Make – A – Mends -shampoolla. Hiukset pyyhekuivattiin huolellisesti ja niihin levitettiin pesupaikalla Paintbox-suoravärin sävy Gold Coast 15 minuutiksi.

 

 

 

 

Kun värjäys oli valmis hiuksiin tehtiin Fudgen uusi Time Machine -hoito jolla hiusta saadaan vahvistettua ja korjattua pitkäkestoisin tuloksin, se tekee jopa 180% vahvemmat hiukset. Tämä uusi jälleenrakentava salonkihoito on helppo lisäpalvelu joka takaa asiakkaalle vahvemmat hiukset sekä kestävämmän ja kiiltävämmän värin.

Leikkaus:

Hiukset jaoteltiin ennen leikkausta päällisosaan, sivuihin ja niskaan. Leikkaus aloitettiin lyhyemmistä sivuista jotka porrastettiin alaspäin piteneviksi vaakaosioissa kärkileikkauksella.

 

 

Takaosa leikattiin ylijännittämällä pystyosioita kohti kasvoja. Näin linjasta saatiin keskelle pitenevä.

 

 

 

Kruunu ja päällisosa yhdistettiin alaosiin vuolemalla.

 

 

Viimeistely:

Kuivauksen alle hiuksiin levitettiin Fudgen uusi tuuheuttava XPANDER Foam -vaahto joka takaa kestävän mutta kevyen tuntuisen tuen. Se lisää rakennetta ja antaa tehokkaan suojan jopa rautojen alle.

 

 

 

 

 

Kun hiukset oli puhallettu kuiviksi niihin suihkutettiin uudistunutta Fudge Dry Shampoo -kuivashampoota lisäämään rakennetta.

 

 

 

Muoto viimeisteltiin Fudge Structure Wax -vahalla joka antaa keskivahvan tuen ja pehmeää kiiltoa. Kiiltävämmät vahat palaavat jälleen muotiin mattojen jälkeen.

 

 

 

 

 

Hiukset ja konsepti: Mikko Vainio / Fudge

Meikki: Piia Hiltunen

Valmiit kuvat: Kanerva Mantila

Malli: Laura

Tyyli: Mikko Vainio, liivi Balenciaga, housut KTZ

Tiedustelut: www.headbrands.fi