Kuunvaloa ja Pariisin öitä


Joicon Master Colorist Gion Vincent New Yorkista on luonut Joicon kevään muotilookit, minikokoelman nimeltään Notturno. Värjäysten inspiraationa ovat täyteläiset, sensuellit ja elegantit yön elementit, ja esittelemme tässä Smoked Taupen tyylikkään hopeiset, vaalean utuiset sävyt. Tavoitteena oli luoda utuinen, sensuelli ja kermaisen pehmeä “kuun valaisema vaalea”. Tuloksena ylellinen väriyhdistelmä joka hehkuu upeana niin yöllä kuin päivällä.

 

Värjäys:

Jos tyvikasvua on pitkästi, aloita levittämällä vaalennusaine Blonde Life Lightening Powder + 20 vol Veroxide pituuksien keskivaiheille voimakkaammalla hapetteella kuin tyven alueelle. Kun pituuksien keskialue on selvästi vaalentunut, levitä vaalennusaine tyveen. Huuhtele kun pohja on tasaisen ja puhtaan vaalea, vaikutusaika enintään 60 min. Pese ja hoida K-Pak Color Therapy -tuotteilla, levitä K-Pak Cuticle Sealer ja  K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor, huuhtele ja kuivaa hiukset.

 

 

 

Ennen sävytystä, suihkuta K-Pak H.K.P. -suihketta kauttaaltaan hiuksiin ja kampaa läpi saadaksesi tasaisimman tuloksen. Levitä Vero TSB + 20 vol Veroxide aloittaen tyvestä ja hieroen tasaisesti väriä latvaan asti. Vaikutusaika 5-20 min. Huuhtele, pese ja hoida K-PAk Color Therapy -tuotteilla ja levitä hiuksiin K-Pak Cuticle Sealer. Jaa hiukset 4 osioon. 

 

 

Aloita takavasemmalta ottamalla hieman vino vaakaosio ja jätä se käsittelemättä. Ota tämän osion yläpuolelta samansuuntainen osio ja levitä 15 ml Chrome V8 + 15 ml Chrome A9 + 60 ml Chrome Activator -hapetetta. Jatka kunnes olet käsitellyt koko osion. Toista takaoikeaan osioon. Jätä takaosioiden ylin osa käsittelemättä. 

 

 

Ota reilu viisto osio silmäkulman kohdalta korvaa kohti ja jätä se käsittelemättä. Ota tämän osion alta samansuuntainen osio ja levitä 15 ml Chrome V8 + 15 ml Chrome A9 + 60 ml Chrome Activator -hapetetta. Levitä samaa sekoitusta tämän osion alle neulomistekniikalla. Jätä hieman hiuksia väliin ja jatka tekemällä vuorotellen osioita ja neulomista.

Toista sama toiselle puolelle, jätä käsittelemättä otsahiusten ylin osa. Tämän jälkeen levitä 30 ml Chrome A9 + 60 ml Chrome Activator sekä ylimpiin etu- että takaosioihin, jotka jätit käsittelemättä aiemmin. Huolehdi että väri pääsee aivan tyveen saakka. Anna vaikuttaa 10 min ja huuhtele, pese ja hoida K-Pak Color Therapy -tuotteilla ja levitä hiuksiin K-Pak Cuticle Sealer ja viimeisenä K-Pak Intense Hydrator.