Vahvan värin voimaa


Gold on uusi pohjoismainen hiussarja joka on aloittanut maailmanvalloituksen vauhdilla. Goldin ylelliset ja eettiset tuotteet vastaavat tämän päivän kriittisten kuluttajien tarpeisiin. Nyt voit saada kauniit ja terveet hiukset rasittamatta ympäristöä. Sarjaan kuuluu muotoilu- ja hoitotuotteiden lisäksi myös värit. Goldin tyyli on aina seksikäs ja näyttävä. Pehmeän naisellinen lookki saa uutta voimaa vahvasta väristä. Goldin värit ovat helliä ja täysin ammoniakittomia.

Värjäys:

Aluksi hiusten tyvi vaalennettiin hellävaraisella Gold No Ammonia -vaalennusaineella ja 20 VOL -hapatteella.

 

 

 

Kun pohja oli saatu vaalennettua hiukset pestiin Gold Repair -shampoolla ja pyyhekuivattiin huolellisesti. Hiukset sävytettiin seoksella 10.1 + 0.02 / Pink + 0000SSS Booster + 5 VOL -hapete, vaikutusaikana 15 minuuttia.

 

 

 

Kun sävy oli vaikuttanut hiukset pestiin uudelleen Gold Repair -shampoolla. Aiemmista käsittelykerroista voimakkaasti vaurioituneet hiukset tasapainoitettiin ja korjattiin Goldin Luxury Hair Masque -naamiolla. Sen sisältämät proteiinit ja sheavoi vahvistavat ja kiillottavat hiuksen takaisin elinvoimaiseksi.

 

 

Leikkaus:

Leikkaus aloitettiin helman muotolinjasta. Se leikattiin kevyellä kärkileikkauksella pehmeyden korostamiseksi.

 

 

 

 

 

Päällisosa kerrostettiin päänmuotoa seuraavaan linjaan lisäämään volyymia.

 

 

 

Kun hiukset oli kuivattu ja viimeistelty, otsahiukset käytiin vielä uudelleen läpi muodon varmistamiseksi.

Viimeistely:

Föönauksen alle hiuksiin levitttiin ravitseva Gold Delicious Foundation -vaahto, joka on puoliksi pohjatukiaine, puoliksi vaahto. Se antaa luonnollisen tuen ja loistavan kiillon vaurioituneeseenkin hiukseen. Hiukset föönattiin klassisesti pyöröharjalla.

 

 

 

Kun hiukset oli föönattu, ne käytiin pystyosioin läpi kiharapuikolla. Hiukset pöyhittiin ja niihin suihkutettiin tuuheuttavaa Gold Texturizing Spray Waxia. Tämä on täydellinen helppo tuote kun haluat luoda nopeasti runsaasti rakennetta.

 

 

Kampaus kiinnitettiin ja asetettiin muotoonsa Gold Hair Spraylla.

 

 

 

 

Hiukset: Kinoia Pönni / Gold

Tyyli ja konsepti: Mikko Vainio

Valmiit kuvat: Kanerva Mantila

Meikki: Piia Hiltunen

Malli: Emilia

Tiedustelut: www.headbrands.fi