Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Modern Blondes by Elisa

27.5.2019

Jos tavoitteenasi on kasvattaa asiakaskuntaasi, laajentaa tietotaitoasi tai pysyä ajan tasalla alati kehittyvällä hiusalalla, on tämä kurssi loistava ensimmäinen askel. Kurssilla käsitellään hiusten vaalennustyötä kokonaisvaltaisesti.

Modern Blondes by Elisa tarjoaa tuhdin kattauksen erilaisia vaalennus- ja raidoitustekniikoita asiakaslähtöisesti toteutettuna. Kampaajana, kouluttajana ja somevaikuttajana suosiota niittänyt Elisa yhdistää värjäyskoulutuksen luontevasti asiakastyöhön ja sosiaalisen median käyttöön. Sen lisäksi, että koulutus tarjoaa laajan infopaketin erilaisiin värjäystekniikoihin, kurssilla pureudutaan myös asiakaskonsultaatioon.

Kurssi tarjoaa tukea ja käytännön opastusta asiakkaiden kanssa käytäviin keskusteluihin, joiden avulla asiakas ymmärtää mitä hiusten vaalennus vaatii sekä kampaamossa että kotona. Kurssilla käydään läpi myös sosiaalisen median ja hyvien hiuskuvien ottamisen perusperiaatteet sekä opitaan käyttämään somea kampaajabrändin rakentamisessa ja asiakaskunnan luomisessa. Samalla saat vinkkejä KC Professional -vaalennustuotteiden, Luxima-värisarjan ja Olaplexin käyttöön.
AIKA: klo 9-17
PAIKKA: Helsinki, KC Studio, Salomonkatu 17 A, 10. krs
HINTA: 240 € + alv. 24%
JÄRJESTÄJÄ: Miraculos Oy

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT
Ilmoittaudu sähköpostitse tai puhelimitse:koulutus(at)fourreasons.fi
tai p. 0201 410 410

Jos ilmoittaudut sähköpostitse, muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä yhteystietosi: liikkeen nimi (ja y-tunnus), osallistujan koko nimi ja puhelinnumero.

Lisätietoa: https://fourreasons.fi/ammattilaisille/koulutukset-ja-tapahtumat/modern-blondes-by-elisa-koulutus

Tiedot

Päivämäärä:
27.5.2019