Muistathan että ammattilehtenä PINNI on täysin verovähennyskelpoinen!

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Optima <3 Luxima - Unelmiesi värit -koulutuskiertue

helmikuu 12

Unelmiesi värit -näytöskiertue tuo liiketyöläheiset hiustrendit ja niiden toteuttamiseen tarvittavat työvälineet lähellesi. Tässä maksuttomassa hiusnäytöksessä yhdistyvät inspiraatio ja käytännön värikoulutus.
Näytös esittelee Four Reasons Optima -värisarjan: näet Optimalla toteutettuja lopputuloksia ja saat kattavan tietopaketin värisarjan käyttöön. Kouluttajamme antavat teknisiä vinkkejä ja reseptejä arjen liiketyöhön sekä ajankohtaisten hiusvärien toteuttamiseen.
Näytöksen hiusmallit toteutetaan Four Reasons Optima ja KC Color Luxima -hiusväreillä – opit, miten värisarjat eroavat toisistaan ja millaisissa käyttötilanteissa ne ovat parhaimmillaan. Pääset myös tutustumaan molempiin värisarjoihin paikan päällä ja keskustelemaan niistä kouluttajiemme kanssa. Tule näkemään ja kokemaan nämä nykyaikaisen kampaajan luottotyövälineet livenä!
Näytöksen ohjelma:Optima- ja Luxima-testipisteet – kokeile ja tutustu. KC Team lavalla – näe Optima-värjäystulokset livenä.KC Team Meeting Point – kysy ja keskustele värisarjoista
Saat näytöksestä:Tietoa värisarjojen käyttötavoista, käyttökohteista ja eroista. Varmuutta ja uusia ideoita värjäämiseen. Kauden trendikkäimmät värireseptit.

PAIKKA: Hämeenlinna, Sokos Hotel Vaakuna
AIKA: Tilaisuuden kesto klo 17–20. Näytös alkaa klo 18.
HINTA: Veloitukseton.
JÄRJESTÄJÄ: Miraculos Oy.
ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT:

https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/4243584B7049425C467540

Lisätietoa:https://fourreasons.fi/ammattilaisille/koulutukset-ja-tapahtumat/unelmiesi-varit-koulutuskiertue

Tiedot

Päivämäärä:
helmikuu 12

Uusin lehti